A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Anne Hathaway is részt vett a Párizsi Divathéten, majd a barátai társaságában belevetette magát az éjszakai életbe. Többen látták őt egy helyi bárban iszogatni és táncolni. A 40 éves színésznő egy párducmintás szettben jelent meg, amelyet Instagram-követőinek is megmutatott.
  • Orosz Barbara az utazás szerelmese. A műsorvezető amikor csak teheti, felfedezi más országok nevezetességeit. Orosz legújabb Instagram-bejegyzéséből kiderül, hogy ismét úton van. Lehetséges, hogy francia vőlegényét látogatja meg.

A kedvenc kora reggeli rituálém..

– írta bejegyzésében.

  • Nádai Anikót újra a tévéképernyőn láthatjuk. A műsorvezető a közösségi oldalán árulta el, mennyire jó érzés neki visszatérni a munkába.
  • Erős Antónia mindig is a visszafogott sminkek és öltözködés híve volt. A híradós azonban a legutóbbi adásban egy kicsit erősebb sminket kapott, amit szóvá is tett. Ennek ellenére teljesen meg volt elégedve a végeredménnyel.
  • Keleti Andrea többször hangozgatta már, hogy szeret a természetben lenni. Legújabb Instagram-bejegyzésében is azt hangoztatta, hogy igyekszik minél több időt a szabadban tölteni.

Napközben kihasználjuk a tavaszt, este jöhet a munka! Már ha annak számít, hogy pezseg az élet a tánciskolában!

– írta a táncosnő.

  • Kamarás Norbert és szerelme, Kármán Odett Ausztriába ruccant ki. A páros egy közös szelfit osztott meg a követőivel.

(Borítókép: Kamarás Norbert és Kármán Odett. Fotó: RTL sajtóklub)