A műsorvezető őszintén, ám humorral fűszerezve beszélt egyik szenvedélyéről.

Harsányi Levente sosem titkolta, hogy az autók és a férfidivat mellett van egy másik szenvedélye is, ugyanis odavan a szép női lábakért. Ezzel kapcsolatban pedig szívesen oszt meg ízléses és vicces tartalmakat a közösségi oldalán.

Ha lehetne, nagy szeretettel lennék a női lábak nagykövete

– felelte Harsányi, s hozzátette, e téren félreértik őt, hiszen az említett képeken mindig valami más, a háttérben látható dologra hívja fel a figyelmet.

„Ez azért szép, mert mindenki azt lát bele, amit szeretne. Viszont, ha már így rákérdeztél; igen, nagy rabja vagyok a szép női lábnak, leginkább a bokának. Ezt már a kötelező olvasmány, A Pál utcai fiúk óta tudom..." – tette hozzá újabb humorral fűszerezve, miközben a regény szereplőjére, Bokára utalt.

Ugyanakkor a műsorvezető úgy gondolja, hogy egy szép külső sem képes számára feledtetni, a belbecs hiányát. Elsősorban egy nő tekintete képes őt megfogni, de ahhoz, hogy meg is tartsa annál már többre lesz szüksége.

Hiába szép egy láda, ha kinyitom és belül üres, akkor már nem érdekel. A hab a tortán egy szép női láb, azokkal a gyönyörű női cipőkkel!

Komolyan mondom, hogy egyfajta „retina-petting”, egy vizuális beteljesülés. Ezzel senkit sem szeretnék megsérteni, csak igyekszem hangsúlyozni, milyen magával ragadó – legalábbis számomra. Egyébként épp a napokban mondta a fiam, hogy: Apa, kicsit sok a női lábról készült fotó. Nem tudom figyelmen kívül hagyni és gyártom a hülyébbnél-hülyébb Instagram-storykat, mint: „I láb you” és hogy „A siker csak egy lábnyújtásnyira van” – árulta el Harsányi a Borsnak. A műsorvezető azt is elmondta, hogy volt rá példa, hogy lábbelit vásárolt a párjának és így nem csak szerelmét, de önmagát is meglepte egyben. Biztosan sok nő fogadná repesve párjának ezt a szokását.

(Borítókép: Harsányi Levente. Fotó: MTI)