Legújabb bejegyzésénél elmaradtak a bókok, mostani formájával inkább sokkolta egyébként hűséges rajongóit.

Kelemen Anna mindig is szerette provokálni az embereket a közösségin oldalain, de legutóbbi bejegyzéséhez csak úgy záporoztak a kommentek, amiket azóta az internet modell le is tiltott. Az egykori playmate oldalának fő profilja az erotikus tartalmak és a hiányos öltözetű fotók, azonban, ha az ember szinte ez egész testét megmutatja az interneten, akkor nem csak dicsérő de kritikus kommentekkel is szembesül.

Az utóbbi időben Kelemen követői elkezdték az alakjára felhívni a figyelmet, ugyanis az internet modell láthatón sokat fogyott. Egyesek szerint kinézete már az anorexia határát súrolja, amire Kelemen reagált is.

„Nyugodjon le mindenki, észnél vagyok. Nekem tetszik, ez egy tudatos út eredménye és nem állok még le. Valóban a korábbi önmagamhoz képest soványabb vagyok, de ez is volt a célom. Változtattam az étkezési szokásaimon, kevesebbet eszem, de az hülyeség, hogy egyáltalán nem eszek. Sőt! És hús nélkül nem is tudok létezni, az mindig van a tányéron. Tudom, sokaknak ez nem tetszik.

Nekem meg az nem tetszik, hogy mennyi elhízott ember van. A sok nyomorult boldogságevő, azért tömik tele magukat, hogy boldogok legyenek! Pedig a boldogságot nem az étel adja!

– fejtette ki a Borsnak

Kelemen fogyásának hátterében csupán annyi áll, hogy így érzi jobban magát a bőrében. Továbbá szerinte, ha annyira nem tetszene a külsője a férfiaknak, akkor nem fizetnének neki továbbra is a meztelen képeiért.

„Szerintem nincs testképzavarom és nem vagyok anorexiás. Az én személyiségemtől nem áll távol, hogy provokáljak.

A fogyásommal arra akarom felhívni az emberek figyelmét, hogy vegyenek vissza! Nem kell zabálni, miközben azt sem lehet tudni hova tart a világ, mi lesz velünk?

–  magyarázta Kelemen a fogyása mögött álló filozófiáját.

(Borítókép: Kelemen Anna. Fotó: Szécsi István/Velvet)