Az 54 éves énekes párja a 23 éves szépségkirálynő, Nadia Ferreira.

Még 2022-ben kapott szárnyra a hír, miszerint Marc Anthony és újdonsült barátnője, Nadia Ferreira közösen indult egy romantikus, mexikói útra ruccant. A páros rá két hónapra már az eljegyzését jelentette be a közösségi oldalakon.

A rajongókat nagyon megdöbbentette a hír, hiszen az 54 éves énekes negyedik alkalommal állt oltár elé. Először Dayana Torres-szel kötötte össze hivatalosan az életét 2000-ben. Őt követte legismertebb partnere, Jennifer Lopez, akivel 2004-ben léptek frigyre. Közel 10 évig voltak házasok, ez idő alatt pedig két gyermekük született, a jelenleg 14 éves ikerpár, Emme Maribel Muñiz és Maximilian David Muñiz.

Harmadik alkalommal Shannon De Limával házasodott össze a zenész, ám boldogságuk nem tartott sokáig: válásukat három év után mondták ki.

A negyedik esküvőre Miamiban került sor nemrég: Anthony választottja ezúttal a nála jóval fiatalabb, mindössze 23 éves Nadia Tamara Ferreira volt.

A fiatal nő egy paraguayi divatmodell és szépségverseny címvédője, akit a 2021-es Miss Universe Paraguay kategóriában koronáztak meg. Miss Universe Paraguayként Ferreira képviselte hazáját a 2021-es Miss Universe versenyen, ahol első helyezettként végzett.

Az ceremónián nem tudni, hogy Lopez, illetve férje, Ben Affleck és az ikrek jelen lettek volna, de egy nappal korábban Los Angelesben kapták őket lencsevégre, így nem valószínű, hogy részt vettek a menyegzőn.

(Borítókép: Marc Anthony és Nadia Ferreira. Fotó: Getty Images)