Mai hírösszefoglalónkban még: L.L. Junior elhagyja az országot, Alekoszt veréssel fenyegetik a pecások, Bodrogi Gyula amíg él dohányozni fog

L.L. Junior

Az énekes úgy döntött, egy időre elhagyja az országot és Dominikára költözik. L.L. Junior fontosnak tartotta, hogy úgy utazhasson el, hogy semmilyen elintézetlen ügyet nem hagy hátra. Korábban már elárulta, hogy magával szeretné vinni Lacika kisfiát is, de ahhoz mindenképpen a gyermek édesanyjának, Hopp Csillának a beleegyezése szükséges.

A legjobbat szeretném megadni a gyermekeimnek, és szerintem Lacika már elég nagy ahhoz, hogy velem tartson.

Óriási élmény lenne számára, ha a telet kellemes melegben, medencés házban töltené, miközben egy alapítványi iskolában tanulná a nyelvet, mindennap iskolabusz hozná-vinné. Még fűzöm a gyermekem anyját, hogy engedje el velem Lacikát” – nyilatkozta decemberben, ám azóta kiderült, hogy gyermek édesanyja nem támogatta ezt a tervet, így az énekes kisfia itthon fogja őt várni tavasszal.

Alekosz

Néhány napja az egykori ValóVilág nyertes csúnyán nekiment a pecásoknak. Főként a horgászok párkeresési attitűdjét illette kritikával.

„Nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra.

A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok

– fakadt ki posztjában Alekosz, aki szerint a pecások ponttyal fotózkodó idióták, akiket csak a hal érdekel, és mindenkit a sügérnek rendelnek alá. Elmondása szerint mindezt anyukák, elvált horgászfeleségek – akik hozzá járnak – panaszkodásaiból tudja.

A kommentszekcióban, ahogy várható volt teljesen elszabadult a pokol és többen veréssel fenyegették Alekosz. A testi sértés nem következett be, de nemrég Alekosz haldarabokat talált bedobva az udvarába, amikről fotókat is készített. Alekosz a Magyar Országos Horgász Szövetséghez fordult és arra kéri őket, hogy hívják vissza az felbőszült pecásokat, mert attól tart, hogy tettlegességig fajul majd ez az összetűzés.

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula hosszú évtizedek óta dohányzik, és még a tavalyi egészségi problémái sem bírták rá, hogy felhagyjon e szenvedélyével. Mi több, nem is akarja abbahagyni a bagózást, mert – ahogy korábban elárulta – a védjegyévé vált rekedtes, füstös hangját a dohányzásnak köszönheti.

„Elég régóta pöfékelek már. Egyszer három évig nem szívtam, de aztán valahogy visszaszoktam. Azóta cigarettázom, és nem áll szándékomban letenni. Jólesik rágyújtani, megnyugtat. Ez egy szokás, ami nem feltétlenül rossz”– szabadkozott a 88 éves Kossuth-díjas színművész.

Ifj. Schobert Norbert

Korábban már Velvet is beszámolt róla, hogy a Farm VIP legutolsó szériájának győztese ifj. Schobert Norbi lett, aki bár fiatal kora óta a kamerák előtt mozog, igazán a műsornak köszönhetően ismerte meg őt az ország.

Schobert jelenleg a tanulásra koncentrál, de nem lenne ellenére, ha beköszöntene a nagybetűs szerelem az életébe. Sok női rajongó kereste fel a reality után, aminek nem kifejezetten örült.

Nekem annyira nem jó érzés, hogy a műsor után egyből elkezdenek keresni, előtte pedig nem. Most fókuszálok az adott célokra, aztán ha úgy érzem, hogy megvan az, akivel szeretnék együtt lenni, akkor úgy lesz, és örülni fogok.

– mesélte a fiatal fiú.

(Borítókép: ifj. Schobert Norbi. Fotó: Németh Kata/Index)