Keddi hírösszefoglalónkban még: Tomán Szabina szerint Árpa Attila a négy fal között nem volt macsó, Galambos Lajosról pedig kiderült, mikor kell bevonulnia a börtönbe.

Zámbó Krisztián

Az utóbbi időben ismét felröppent a hír, miszerint véget ért Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika kapcsolata. A páros már több mint tíz éve van együtt, ez idő alatt pedig több hullámvölgyet is megélt a kapcsolatuk. Zámbó hétfő reggel írta ki a közösségi oldalára, hogy szakítottak, de most elárulta, hogy mi az igazság.

„Valóban volt egy kis zavar a kapcsolatunkban, hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt, és újrakezdem az életem egyedül.

Bevallom, leginkább az én hülyeségem volt most ennek az oka, de már túljutottunk rajta, és minden rendben van

– mesélte a Blikknek Zámbó Krisztián, aki arra is kitért, milyen lelki terhekkel kellett megküzdenie.

„Az édesapám körül a sorozat miatt kialakult hercehurca nagyon megvisel. A halálának az évfordulója is most volt, ez újra feltépte a régi sebeket. Sajnos, jókora túlsúlyt is összeszedtem az elmúlt időszakban, és ez már annyira zavar, hogy szinte depressziós vagyok tőle. Ott van még az is, hogy 43 éves vagyok, és szeretnék már egy boldog, saját családot. Ez így együtt most sok nekem, még aludni is képtelen vagyok..." – árulta el az énekes.

Galambos Lajos

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy a Galambos Lajost decemberben 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon a hosszú évekig húzódó áramlopási ügyében, emellett több mint 4 millió forintot, illetve a bűnügyi költségeket is meg kell fizetnie. A Blikk információi szerint a zenésznek a kecskeméti börtönbe kell bevonulnia, amely 170 kilométerre található Galambos mocsai birtokától. A trombitás dolgozhat, sőt, talán zenélhet is a rácsok mögött. Nemrég pedig arra is fény derült, hogy február 15-én kell bevonulnia az intézménybe.

Tomán Szabina

Az üzletasszony nemrég a Geszti+ vendége volt és a műsorban elárult pár dolgot arról, hogy milyen is volt az Árpa Attilával való házassága.

Igen, volt szerencsém olyan emberrel élni, aki ezt a macsó stílust képviselte, de azért a négy fal között nem volt macsó.

De persze nagyon sok olyan dolog van, amit végigkövettem, figyeltem: határidők, szerződések, számlázások, működések, munka. Neki is nagyon jó a munkamorálja” – fejtette ki Geszti Péternek Tomán.

Később kitért arra is, hogy mi a véleménye arról, hogy általánosságban a legtöbb szép nő – legyen szó modellekről, színésznőkről, énekesnőkről – hozzámegy egy gazdag férfihoz, családot alapít, de nem vág bele saját vállalkozásba.

„Több dolog lehet: lehet, hogy nem kaptam meg azt a hálót az exférjemtől, hogy tényleg elhiggyem, a családért érdemes élni. Ez is lehet. Lehet az is, hogy mindig is a saját lábamon álltam, hiszen én voltam az első modellek egyike, aki külföldön dolgozott" – jegyezte meg az üzletasszony.

Bangó Margit

Az énekesnő unokája, Gáspár Tina már kisgyermek kora óta együtt él szeretett dédnagymamájával. Állításuk szerint nagyon szoros köztük a viszonyt és bár a 16 éves lány már négy éve együtt van kedvesével, aki mára már a vőlegénye, még mindig nem akar elköltözni dédijétől Gyálról.

Megmentette az életemet. Tinának köszönhetően még időben felfedezték, hogy nőgyógyászati daganatom van.

Ha ő nem lenne, talán már nem is élnék. (...) Azt a törődést és szeretetet, amit én adtam Tinácskámnak, amikor kicsi lány volt, most mind visszakapom tőle" – mondta Bangó Margit, aki már nagyon várja dédunokája esküvőjét, és azt tervezi, hogy hajnalig mulat majd a lagziban.

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Tápai Szabina az elmúlt napokban hozta nyilvánosságra, hogy tíz év házasság után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Azóta egyre több botrányos részletre derül fény a kapcsolatukról. 

A Blikket például megkereste az exkajakos állítólagos szeretője, aki a húszas évei elején járt, amikor összesodorta őt az élet a sportolóval. A hölgy azt mondta, hogy pontosan tudja, ki Kucsera amikor megismerte, ahogy azt is, hogy házas, de mégis belement a viszonyba, ami hónapokon át tartott.

„Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani.

Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből,

de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta" – mondta a hölgy, aki akkor vetett véget a viszonynak, amikor rájött, hogy nem ő az egyetlen szerető a sportoló életében.

(Borítókép: Kucsera Gábor. Fotó: Trenka Attila/Velvet)