Lesse meg velünk, miről posztolnak a hazai és külföldi hírességek az Instagram-oldalukra. Érdekességek akadnak itt bőven!

A ValóVilág tizedik szériája után a Survivorben láthatták Filipánics Bálintot az RTL Klub nézői, mostanában azonban csak a közösségi oldalakról kaphatunk hírt az egykori valóságshow-hősről. Filipánics barátnője nagy lehetőséget kapott Spanyolországban, ezért a szerelmesek úgy döntöttek, elhagyják Magyarországot és Barcelonába költöznek. A férfi azóta szintén több modellmunkát vállal, itt látható az egyik fotózás eredménye.

A ValMar duó tagja, Valkusz Milán egy forgatásra adott betekintést a közösségi oldalán.

Halle Berry megmutatta, hogyan néz ki, amikor sminkesek és fotósok veszik körül egy interjúért. A színésznő egy márka kedvéért posztolt a fotózásról.

Illés Fanni paralimpiai, világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar paraúszót a kisfia várta edzés után. Mór Álmos tavaly júliusban érkezett a világra.

Meghan Fox az elmúlt években híres lett extrém megjelenéséről, mely főképp a kedvesének köszönhető. A Grammy-gálára sem mindennapi szettben érkezett, sőt, a kiegészítőkkel sem bánt csínján: a körmein például keresztek láthatók, mely eléggé megosztotta a kommentelőket. Sokak szerint a színésznő túllőtt a célon, mert vallási szimbólumot választott.

Kocsis Korinna Budapest Central European Fashion Week szettjével búcsúzunk, viszlát!

 (Borítókép: Megan Fox Fotó: Arturo Holmes/WireImage)