Osváth szerint a műsorvezető az RTL Reggeliben elbagatellizált egy igen komoly témát, ezért úgy érezte, hogy fell kell szólalnia.

A youtuber-étteremtulajdonos többször is beszélt már arról, hogy a gyerekek olyan tartalmakat néznek a TikTokon, melyeket nemhogy nekik, de a felnőtteknek sem ajánl. Ezt a veszélyes internetes jelenséget boncolgatták a Reggeliben, ahol Osváth Zsolt volt az egyik megszólaló. A youtuber szerint Szabó Zsófi nem kellő komolysággal állt a dologhoz, melynek egyik oka, hogy állítása szerint ki nem állhatja őt. A műsorvezetőnő egyébként még azt találta mondani, hogy az ilyen tartalmakat csak az olyan embereknek dobja fel az app, akik egyébként is hasonló témákra keresnek rá.

„Annyira gyűlöl, hogy adásonként nagyjából 2-300 nettóért sem tud profizmust színlelni. (...) A Reggeli szép, ellenben nem túl okos tablethordozója. (...) Az, hogy édesapád Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész volt, még nem jogosít fel arra, hogy csak azért, mert valakit utálsz, bagatellizálj egy ilyen helyzetet” – mondta többek között Szabó Zsófira a youtuber legújabb videójában, melyben a műsorvezetőnek még azt tanácsolta, hogy szánjon időt gondolkodásra és olvasásra is.

(nlc)

(Borítókép: Osváth Zsolt Fotó: Kaszás Tamás/Index)