A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Schumacher Vanda egy pár szelfit osztott meg a ValóVilág 11 háttérműsorának forgatásáról. A színésznőként is tevékenykedő műsorvezető megmutatta, hogy milyen jó hangulatban telik a munka.
  • Csonka András három jó barátja társaságában utazott el Bécsbe. A színészt elkísérte Liptai Claudia, Till Attila és Udvaros Dorottya is.
  • Keleti Andrea nem búcsúztathatta el úgy a telet, hogy ne jégkorizott volna. A táncosnő idén először lépett jégre a Városligeti Műjégpályán.
  • Kulcsár Edina és párja, G.w.M egy viszonylag szokatlan kismama fotózáson vett részt. A páros mindkét tagja öltönyt és csokornyakkendőt húzott.
  • Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy L.L. Junior egy időre Dominikára költözött. Az énekes azóta több bejegyzést is közzé tett, amelyekben megmutatta, hogyan is telnek a napjai az egzotikus szigeten.
  • Erős Antónia megmutatta ritkán látott gyermekeit. Az 57 éves műsorvezető két gyermek büszke édesanyja. Kisfia Tóth Mátyás Iván és kislánya, Tóth Szonja Mária csupán egyévesek voltak az alább látható fotókon.
  • Kim Kardashianről legújabb termékbemutatóján készült ez a fotó, amelyet az édesanyja, Kris Jenner tett közzé. Nem titok, hogy a Kardashian-család tagjai előszeretettel vesznek részt szépészeti beavatkozásokon, de a fotó azt sejteti, hogy az üzletasszony ismét valamilyen kezelésen járt. A kommentelők megjegyezték, hogy Kim Kardashian arca feltűnően más, mint eddig.
  • Tolvai Reni nemrég tette közzé legújabb YouTube-sorozatát Krémes barack címen. A videó kezdetben nem kapott pozitív fogadtatást, ám a felvételből megosztott legutóbbi részlet hamar közbeszéd tárgya lett: a szőke énekesnő dupla copfba fogott hajjal két méretes szívószálon keresztül szívja rózsaszín szájfénnyel kikent szájába az eperturmixot. Tolvai több követője is megjegyezte, hogy a felvétel elég erotikus töltetűre sikeredett.

(Borítókép: Tolvai Reni. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)