A hét utolsó hírösszefoglalójában még: Nagy Melanie elárulta, mi van köztük Kucsera Gáborral; ellopták Kóbor János aranylemezét; Kabát Peti gyászol, Várkonyi Andrea több mint egymilliós forintos ruhában jelent meg.

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick egy komoly családi tragédiáról rántotta le a leplet pár évvel ezelőtt. Az üzletasszony édesanyja súlyos depresszióval küzdött és nyolc éve önkezével vetett véget az életének.

„Bűntudatom volt, mert nem voltam elég tájékozott a depresszió jeleivel kapcsolatban, aminek a végstádiuma az öngyilkosság. Igaz, elküldtem anyukámat szakemberhez, hogy valakivel tudjon beszélni, de azzal nem voltam tisztában, mennyire súlyos a helyzet. Utólag, amikor a kezembe kerültek régi fényképek, akkor láttam, mennyire nem volt jól” – nyilatkozta Dederick.

A legelején megpróbáltam „falakat emelni” magam köré. Harag volt bennem, főleg a gyerekeim miatt, nem értettem, miért tette ezt.

A gyerekeknek nem is mondtam el azonnal, hogy mi történt. A legkisebb akkor volt 8 éves, ő csak évekkel később tudta meg, hogy a mama öngyilkos lett″ – árulta el az üzletasszony.

Dederick nemrég egy Instagram-bejegyzésben is megemlékezett néhai édesanyjáról. Az üzletasszony azt is elárulta, a történtek megtanították arra, hogy sokkal jobban figyeljen szerettei lelki egészségére.

Kucsera Gábor

Mióta kiderült, hogy házassága megcsalásoktól sem volt mentes, Kucsera Gábort számos médiaszemélyiséggel összeboronálták már. Legutóbb a Blikk egy olvasója állítólag G.w.M exe, Nagy Melanie házából látta távozni. Bár Kucsera nem nyilatkozott az ügyben, Nagy nevetve cáfolta meg a hírt.

„Már én is hallottam a hírt, remélem, ezen mindenki jót mulat. Ha csak nem az édesanyámnál járt Kucsera Gábor, akkor nem tudom, hogy mit csinált nálam. Viszont, ha tényleg járt ott, akkor én is szeretném tudni, mit keresett a házamban.

Soha életemben nem láttam az embert, még a hangját sem ismerném fel

– fogalmazott vidáman G.w.M exe.

Kóbor János

Különös hirdetés bukkant fel néhány napja az egyik Omega rajongói Facebook-csoportban. A banda egyik aranylemezét kezdte árulni egy ismeretlen: az Omega menedzsere szerint lopott lehet.

A szövegből ugyan nem derült ki, hogy melyik albumról van szó, de a dátum miatt könnyen kikövetkeztethető, hogy az 1981-ben megjelent Az arc című kiadványt árulhatja az illető. A néhai Kóbor János családja sem tudja, hogy hogyan kerülhetett a lemez idegen kezekbe, de lehetséges, hogy az Omega stúdiójából tulajdonították el. Miután a Bors újságírója megkereste a hirdetőt, a hirdetés szinte azonnal eltűnt az oldalról.

Kabát Peti

Az osztrák SV Pasching csapatában játszott együtt Kabát Péter és a szerdán elhunyt háromszoros osztrák válogatott focista, Volkan Kahraman. Mint ismert, a 43 évesen meghalt néhai sportoló összeveszett egy barátjával egy bécsi kávézóban. A férfi ezután lelőtte Kahramant, majd magával is végzett.

Vagány srác volt, igazi csibész, ahogy én is, de tisztelettudó. Abszolút nem volt balhés természetű, a pályán és a civil életben sem volt vele semmilyen gond

– nyilatkozta Kabát Peti, aki nagyon jó viszonyt ápolt a sportolóval.

Várkonyi Andrea

Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea is megjelent az idei Fegyver, horgászat, vadászat (FeHoVa) nevet viselő nemzetközi kiállításon. Bár nem volt dress code, a legtöbben kényelmesnek és visszafogottnak mondható öltözetben érkeztek.

Kivéve Várkonyi, aki egy Louis Vuitton ruhát választott az alkalomra.

A HVG szúrta ki, hogy a luxusmárka webshopja szerint 2990 euróba kerül a ruha, ami mostani árfolyamon 1 millió 156 ezer forint. A selyemből készült viseletet kulcs- és láncmotívum díszíti, mint azt a weboldalon írják: „az elegancia modern megközelítését kínálja”. A fotót ide kattintva tudja megtekinteni.

Vajtó Lajos

Vajtó Lajos 2 millió 790 ezer forintot gyűjtött össze tegnap a TV2 Szerencsekerék című vetélkedőjében, illetve az utolsó feladat előtt kipörgetett borítékja is rejtett még nyereményt. A szerencseszéria ellenére az üzletember egyetlen forintot sem vihetett haza magával, az utolsó feladat megfejtését ugyanis nem találta el, bár nagyon közel járt hozzá:

(Borítókép: Vajtó Lajos a Szerencsekerékben. Fotó: Tv2)