Úgy hírlik, szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly. A rajongók és a külföldi portálok legalábbis erre következtetnek abból, hogy a 36 éves színésznő letörölte összes, vőlegényével készült közös képét az Instagram-oldaláról.

A rajongók feltételezését csak megerősíti, hogy az Ördög bújt beléd című film sztárja egy rejtélyes bejegyzést is közzétett a közösségi platformján szombat este. Fox Beyoncé Pray You Catch Me című dalából idézett két sort, amely a párkapcsolati hűtlenség utáni felépülésről szól, ezért a poszt még több kérdést vet fel, mutatott rá a JustJared.

„Lehet érezni a tisztességtelenség ízét, csak úgy árad belőled” – írta a színésznő a legfrissebb, lapozható posztjához, ahová csak úgy záporoztak a kommentek.

„És minden közös képüket letörölte? Úristen!”

„Ha még őt is megcsalják, nekünk, többieknek tényleg reménytelen megtalálni a szerelmet. ”

„Nos, nem működött végül a mérgező kapcsolatod, hiába ittátok meg egymás vérét? ”

„Akármennyire is jól mutattak együtt, örülök, hogy szakítottak. A mentális egészség a legfontosabb, és MGK nem tett jót Megannak ” – jegyezték meg többen. Egyelőre sem Megan Fox, sem pedig Machine Gun Kelly nem erősítette meg a szakítás hírét. 

Nem ez az első alkalom, hogy azt híresztelik, hogy Fox és MGK külön utakon folytatja. A színésznő tavaly év végén például arról írt követőinek, hogy barátnőt keres, de októberben is nekik szegezték a kérdést, hogy egy párt alkotnak-e még. 

A színésznő és az énekes 2020-ban vállalta fel, hogy egy párt alkotnak. Tavaly januárban az eljegyzésre is sor került.

(Borítókép: Megan Fox és Machine Gun Kelly.. Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)