A hét első hírösszefoglalójában még: Balogh Szimóna nagy bejelentést tett; Fekete Dávidra házi őrizetben talált rá a szerelem; Kökény Dani átvette tízmillió forintos fődíját; Curtis szerint az idei az ő éve lesz.

Balogh Szimóna

Az Ázsia Express harmadik évadában ismerhették meg a tévénézők Balogh Szimónát, aki Gelencsér Tímea oldalán versenyzett. A pszichológia szakos egyetemista tavaly ősszel még arról beszélt, hogy az élete többnyire abban a mederben halad, amelyet megálmodott magának, ám magánélete nem úgy alakul, ahogy szeretné.

Úgy tűnik, azóta változott a helyzet, a fiatal lány ugyanis nemrég elárulta, hogy októberben rátalált a szerelem és azóta is nagyon boldog új párja oldalán. A férfi személyét ugyanakkor még nem szeretné megosztani a nyilvánossággal.

„Október óta vagyunk együtt, de igazából igazán sokat nem árulhatok el róla, mert a párom civil, és nem szeretne szerepelni. Nem szereti a média világát, ráadásul én is szeretnék kissé visszább lépni. (...)

Annyit elmondhatok, hogy teljesen véletlenül futottunk össze, már korábbról ismertük egymást és nagyon nagy a boldogság

– fogalmazott Balogh a Blikknek.

Fekete Dávid

Fekete Dávid bírósági ügye egészen 2017-ig nyúlik vissza, amikor uzsorakölcsönöket kezdett felvenni. Az évek során 322 millió forintos adósságot halmozott fel. A Megasztár egykori felfedezettjének a házassága is ráment a gondokra, felesége egy darabig kitarott mellette, ám végül a válás mellett döntött.

Fekete jelenleg házi őrizetben él, azonban a Bors információi szerint feltűnt a láthatáron egy nő, aki vélhetően az énekes új szerelme. A szomszédok egy szőkésbarna hajú hölgyet szoktak látni, aki időnként ott alszik a lakásban.

Egyszer láttam őket itt a ház előtt ölelkezni. Látszik rajtuk, hogy szerelmesek. Csendben, feltűnés nélkül élik az életüket.

Messziről látszott rajtuk, hogy ez nem csak egy kaland, hanem hosszú távra terveznek. Remélem így is lesz, és sikerül Dávidnak megúsznia a börtönt és tiszta lappal új életet kezdenie″ – mesélte a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő szomszéd.

Kökény Dani

A Sztárban sztár leszek! harmadik évadában ismerhették meg a tévénézők Kökény Danit, aki december 11-én meg is nyerte a műsort és egyben a 10 millió forintos fődíjat. A nyereményre azonban várnia kellett két hónapot.

Kökény február 12-én töltötte be a tizennyolcadik életévét, addig pedig nem kaphatta meg az összeget. Az énekes úgy döntött, inkább megvárja, amíg nagykorú lesz, hogy elkerülje az azzal járó hosszú procedúrát, hogy a pénzt a születésnapjáig lekössék vagy egy hozzátartozójának utalják. Mindenesetre a nyeremény nagy részével a családját szeretné támogatni az ifjú énekes.

„Úgy érzem, a győzelem nem csak az én érdemem, hanem az övék is. A családom volt mellettem, ők tettek azzá, aki most vagyok. Nekik akarok megfelelő életet biztosítani.

Mivel most egy ideiglenes szálláson lakunk, az első dolgom az lesz, hogy hosszú távra megoldjuk a lakhatásunkat.

Ezért dolgoztam eddig, és ezután is mindent megteszek azért, hogy a családomnak jó élete legyen″ – árulta el az énekes a Blikknek.

Curtis

A rapper állítja, hogy a tavalyi év számos megpróbáltatása után 2023 az ő éve lesz. Rengeteg terve van a jövőre nézve és számos fontos lépést szeretne tenni karrierje érdekében.

Curtis nemrég jelentette be a Facebook-oldalán, hogy egy tőle igen távol álló zenei stílus képviselőjével készül egy duettre. Nem mással működik majd együtt, mint a Kossuth-díjas énekesnővel, Bangó Margittal.

Idén lesz egy közös dalom Bangó Margit mamámmal is. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a királynővel dolgozhatok majd együtt

– olvasható a rapper Facebook-posztjában.

Tóth Andi

Az énekesnő testét számos tetoválás díszíti, ám ezúttal egy nem mindennapi helyre kérte a legújabb mintát. Tóth egy videón mutatta meg a közösségi oldalán, hogy a füle oldalára varratott három vonalat. Az énekesnő láthatóan igen jól kezeli a fájdalmat, hiszen rezzenéstelen arccal tűrte, ahogy a fülét varrják.

Szabó Kimmel Tamás

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a napokban tette közzé a „szégyenlistáját”, amelyen azok a személyek szerepelnek, akik 2022. december 31-ig tízmillió forintot meghaladó adótartozást halmoztak fel. Több ismert magyar celeb neve is feltűnt korábban ezen a listán, köztük Gáspár Győző, Lang Györgyi, de állandó szereplője volt a tavaly májusban elhunyt Berki Krisztián is.

A tavalyi összeállítás egyéni vállalkozói között Szabó Kimmel Tamás is szerepel. Bár a színész a nyilvánosan elérhető céginformációk szerint jelenleg szünetelteti vállalkozói tevékenységét, azt minden bizonnyal az adótartozása miatt értékelte átlag feletti kockázatúnak a cégtár.

A színészt a legtöbben a Made in Hungaria című filmből és a TV2 sorozatából, a Mintaapákból ismerhetik, de az évek során sok mozifilmben és színházi produkcióban is láthatta a közönség. A TV2 sorozatából botrányos körülmények között távozott. Több kollégája is azt nyilatkozta, hogy megpróbáltató volt akkoriban vele dolgozni.

A Blikknek Szabó Kimmelt a sajtósán keresztül sikerült elérnie, ám nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

(Borítókép: Szabó Kimmel Tamás. Fotó: Index)