Hogy megtudja, hogyan veszi együtt az akadályokat új párjával, Csuti Dominikára viszi több mint tíz évvel fiatalabb kedvesét. Bár egy fényűző utazás azt hinnénk, nem teheti próbára egy pár kapcsolatát, a TV2 újdonsült műsorvezetője szerint a távoli kiruccanással járó stressz kezelése sok mindent elárulhat.

Szabó András Csuti műsorvezetőként debütált januárban a TV2 Sztárok a reptéren című vetélkedőjében. Nemcsak a karrier, de a magánélet terén is kegyeibe fogadta őt Fortuna, ugyanis két hónappal ezelőtt egy csinos, 26 éves vidéki nővel hozta össze a sors. Bianka és Csuti között hatalmas szerelem dúl, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy az üzletember Dominikára viszi telelni a fiatal nőt.

A vakációról Csuti a Mokkában mesélt, ahol elárulta: azért is várja már nagyon az utazást, mert még nem élnek együtt a szerelmével, így jó lesz tíz napon keresztül együtt kelni és együtt feküdni a mesés luxus környezetben. A műsorvezető arra is kíváncsi, hogyan veszik együtt az akadályokat Biankával, illetve azt is meg szeretné tapasztalni, hogy a nyilvánvaló pozitívumokon túl hogyan működnek együtt huzamosabb ideig egy fedél alatt.

A beszélgetés során az is felmerült, hogy Csuti gyermekeinek életét vajon mennyiben fogja befolyásolni az új kapcsolat.

„Arra kértem Biankát, szóljon, ha úgy érzi: szívesen találkozna a gyerekekkel. Egyelőre még nem jött el ez a pillanat, de nem tartok attól, hogy idővel ne lenne kíváncsi rájuk. Nagyon harmonikus a kapcsolatunk – fogalmazott Csuti, aki párja szüleivel már többször is találkozott. „Rengeteget programoztunk együtt, velük is nagyon jó a kapcsolatom. Nem tudnám máshol elképzelni az életemet, nagyon boldog vagyok.”

(Borítókép: Szabó András Csuti. Fotó: Németh Kata/Index)