Miután az előző évadot megnyerte, idén újra visszatér a Sztárban Sztár műsorába Vavra Bence, ám ez alkalommal a műsor online riportereként tevékenykedik majd.

Akárcsak Schobert Lara a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában, úgy Vavra Bence is először fog riporterként mikrofont a kezébe a Sztárban sztár idei, kilencedik szezonjában. A február 19-én induló műsorban az énekes kérdezi majd a versenyzőket a felkészülésről és a vetélkedő során nyújtott teljesítményükről, tapasztalataikról.

Vavra Bencét az X-Faktor negyedik évadában, 2013-ban ismerhették meg a nézők a ByTheWay együttes tagjaként, majd a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának résztvevőjeként, egy évvel később pedig annak döntőseként találkozhattak vele újra, mígnem a Sztárban sztár 8. évadában mindenkit lesöpört a színpadról. A közönség idén ismét találkozhat vele, ám ezúttal a hangja helyett frappáns kérdéseivel igyekszik majd levenni a lábáról a nézőket – és a versenyzőket egyaránt, akiknek fejlődését és kihívásait hétről-hétre végigköveti majd, valamint kibeszéli velük a legparádésabb pillanatokat.

Arra fogok koncentrálni, hogy nekem mik voltak az előző évadban azok pontok, amik segítettek

– árulta el az interjúi fő irányvonalát a TV2 új online riportere, aki azt is elárulta, hogy egy kis humort is igyekszik majd belecsempészni a kérdésekbe, ugyanis a saját bőrén tapasztalta, milyen nagy segítség lehet a stressztől fűtött versenyzőknek egy kis mókázás. Kétségtelen, hogy Vavra Bence egy új színt hoz majd a Sztárban Sztár műsorába a munkájával! 

„Én nem szeretnék belemenni semmilyen konfliktusba, így ha valaki pimaszkodna, én csendben hallgatni fogok. Olyan beszélgetéseket szeretnék folytatni, amelyek nemcsak szórakoztatják a nézőket, de elősegítik a versenyzők munkáját is, hiszen pontosan tudom, milyen izzadó tenyérrel, teljesen elmaszkírozva, hétről-hétre azon a bizonyos színpadon állni” – vallotta meg Vavra, a Sztárban sztár új online riportere és háttérműsorának leendő vezetője.

(Borítókép: Vavra Bence. Fotó: Mohai Balázs/MTI)