Mai hírösszefoglalónkban még: eldurvulhat L.L. Juniorék válása, Fazekas Vivien megmutatta új párját.

Fazekas Vivien

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv kapcsolata hónapokkal ezelőtt romlott meg, amikor a fiatal nő beadta a válási papírokat. Fazekas nehezen viselte a történteket, ám egy jó ismerőse, aki eredetileg a színész jóbarátja volt, sokat segített neki. Ebből a kapcsolatból szerelem lett, Fazekas pedig nemrég megmutatta a kameráknak új párját. 

Végre úgy érzem, egy olyan ember van vagy lesz mellettem, aki támogat, mellettem áll, aki szeret és elfogad olyannak, amilyen vagyok, egyáltalán nem akar megváltoztatni

– mondta a Fókuszban Fazekas Vivien, akitől a szerelme, Gergő vette át a szót.

„Mindig mondták, hogy az ember életében eljön majd az a személy, akivel tényleg minden stimmel. Talán egy ilyen van. Én úgy érzem, Viviben találtam ezt meg. Így 35 évesen az ember már nem rövid távra, egyik napról a másikra tervez. Természetesen szeretnék mindent, ami egy egészséges kapcsolatba beletartozik” – árulta el a férfi.

L.L. Junior

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válása állítólag nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy arról először hírt adtak. Úgy tűnik ugyanis, nemcsak a vagyonról, de a gyermekelhelyezésről sem tudnak megegyezni. 

A házaspár tagjai 2022 decemberében jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Az eddig megjelent hírek szerint a válás egyik legfontosabb pontja a vagyonmegosztás, amely ügyben egy közel 300 milliós törökbálinti ingatlan a tét. A ház Körtvélyessy nevén van, így csak a feleség jóindulatán múlik, hogy megfelezi-e az értékét Juniorral. Egy közeli barátjuk nemrég úgy nyilatkozott, hogy egyre viharosabb a viszony a felek között, ugyanis jelenleg közös kislányuk felügyeletében sem tudnak megegyezni. 

„Junior rajong a gyermekeiért, akikkel minél több időt együtt szeretne tölteni. Lacikával sok közös programjuk van, és ugyanígy szeretne a >>kis szerelmével<<, Lilivel is lenni. Ehhez azonban beadványt kellett írnia, hiszen a kislány édesanyja is magának szeretné a gyermeket.

Junior kérése az volt, hogy hétfőtől csütörtökig lehessen nála a kicsi

– informálta a Borsot egy, a házaspár életére rálátó közeli barát. 

Takács Zsuzska

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsa pár hete jelentették be újabb szakításukat. A páros közel 12 éve tartó kapcsolata végére tett pontot. Takács nemrég sejtelmesen nyilatkozott a kapcsolatuk jövőjéről.

Nyilván van ez az ügyünk Krisztiánnal, ami vagy végleges, vagy nem.

– mondta a Ripostnak Takács Zsuzska.

A fiatal modell jelenleg a családi házukban található régi szobájába költözött vissza, ám elárulta, hogy igen megviseli a pakolás, mivel most döbbent rá, mennyi ruhája van. Állítása szerint legszívesebben egy külön házat venne a holmijainak, de a tavasz beköszöntével ő is elkezdi majd a szortírozást.

(Borítókép: Takács Zsuzska. Fotó: RTL sajtóklub)