Mai hírösszefoglalónkban még: szakított szerelmével Virág András, Czippán Anett újra szerelmes, orvosi felügyelet mellett készül a nagykoncertre TNT Inti.

Curtis

A rapper és szerelme, Barnai Judit egy romantikus vacsorával ünnepelték meg a Valentin-napot. A párosnak Mujahid Zoltán adott privát koncertet, amelyről Curtis fel is töltött egy rövid videót az Instagram-oldalára.

A szemfüles követők egyből kiszúrták a gyűrűt a sportolónő ujján és megkezdődtek a találgatások, miszerint a rapper eljegyezte őt. Curtis nemrég pontot tett a híresztelések végére és elárulta: szó sincs lánykérésről.

Igen, valóban Judie gyűrűje, de már eleve az övé volt! Saját gyűrű, és nem én adtam neki. Nem hiszitek, hogy éppen Valentin-napon fogom megkérni a kezét?! Nem vagyok ennyire közhelyes csávó!

– válaszolt nevetve a Ripostnak Curtis.

Virág András

A Világkupa-győztes karatést, Virág Andrást sokan az Exatlon Hungary című műsorban ismerhették meg. A sportoló 2021 végén, a műsor indulása előtt jött össze kedvesével, Costanza Calderalével. Szerelmük szerencsére kibírta az egymástól távol töltött hónapokat, így miután Virág hazatért Dominikáról, a pár összeköltözött egy közös albérletbe.

Nemrég azonban az összes közös fotójuk eltűnt a férfi közösségi oldaláról, így sokan arra gyanakodtak, hogy a páros szakított. A sportoló a Blikknek elárulta: nem alaptalanok a feltételezések.

Tudom, hogy a nők nem szeretik a szünet fogalmát, de úgy érzem, nekünk valóban erre van szükségünk.

Én azt gondolom, ha valami egy ideig működött, de egy ponton túl elveszítjük egymást, akkor nem szégyen kicsit megállni és visszafordulni a legelejére, újrakezdeni mindent [...] Most úgy érzem, időre van szükségünk, de talán később lehet még közös jövőnk. Részemről ez nem egy végleges döntés, de nem tudom, hogy Costi miként áll ehhez. Jelenleg még benne is dúlnak az indulatok, érzelmek″ – magyarázta Virág.

Czippán Anett

A műsorvezető párkapcsolata két évvel ezelőtt ért véget kisebbik gyermeke édesapjával. A szakítás teljesen átalakította Czippán életét: arra koncentrált, hogy szülőként megteremtse a megfelelő érzelmi biztonságot gyermekei számára.

Kaotikus munkarendje és két csemetéje mellett nem számított rá, hogy rátalál a szerelem, nemrég azonban őt is eltalálta Ámor nyila. Új párja egy informatikai cég igazgatója, emellett zenei újságíró és rádiós.

Többször mondtam neki, jól fontolja meg, biztosan kell-e neki, ami velem jár. Mindenkinek megvan a 'csomagja', nekem meg aztán pláne.

Van két gyermekem, egy kaotikus munkabeosztásom, ráadásul képernyős is vagyok. Aztán kiderült, Miki nem egy ijedős típus” –idézte a műsorvezető szavait a Blikk.

TNT Inti

A TNT zenekar egy több mint kétórás koncertet ad idén tavasszal az Arénában. A fellépésig TNT Inti igyekszik jobb formába hozni magát, ugyanis korábban egy orvosi vizsgálat során kiderült, hogy szívelégtelenségben szenved.

Az énekes a párja, Sáfrány Emese nyüstölésére ment el egy kivizsgálásra, ahol sajnos rossz híreket kapott: mint kiderült, élete végéig gyógyszert kell szednie.

„Emese rágta a fülemet, hogy nem normális, ha ilyen hamar elfáradok, és menjek vele kivizsgálásra. A doki egyből azt mondta, hogy be kell feküdnöm a kórházba, ha kell, mentőt hív rám. A kórházban a kardiológus megállapította, hogy a tüdőm is bevizesedett, ez is közre játszhatott az állapotom romlásában, sőt életveszélyes állapotba is kerülhettem volna.

Ha Emese nem nyüstöl, lehet, hogy másképpen alakulnak a dolgok. Neki köszönhetem, hogy itt vagyok! Azt is elmondták, hogy sokkal rosszabb vége is lehetett volna...

– mondta a Borsnak az énekes. 

A zenész jelenleg sportolással tartja magát formában és igyekszik javítani erőnléti állapotán a nagykoncertig, de az orvos szigorú utasítása volt, hogy 140 felé nem emelkedhet a pulzusa. TNT Inti ennek ellenére nagyon várja a fellépést és bár tudja, vissza kell majd fognia magát, igyekszik a maximumot nyújtani a rajongóknak.

Hajdú Péter

Gyakran válik feszültté a hangulat a Frizbi TV stúdiójában. Hajdú Péter műsorának legutóbbi vendége Lakatos Márk volt, aki össze is szólalkozott a műsorvezetővel. A stylist eleinte boldogan mesélt arról, hogy hamarosan saját reggeli műsorral készül, de egy ponton félresiklott a beszélgetés, mikor Hajdú kitért egyes LMBTQ-felhasználok közösségi média tartalmaira.

Azt gondolom, egy bizonyos szint felett az ember elfogadja, hogy mindenki azzal van, akivel akar. De a gyerekeinket hagyják békén. A TikTokon, amit húsz év alattiak néznek, transzneműek büszkén mondják, hogy prostituáltak.

[...] Ha heteróként felkapnék egy boát, nekem is beszólnának. Van egy határa annak, hogy ki hogyan viselkedik″ –bizonygatta Hajdú Péter, aki szerint ki kellene jelölni egy bizonyos határt, ameddig el lehet menni. Bár bizonyos mértékben Lakatos is egyetértett a műsorvezetővel, ő személy szerint úgy vélekedett, hogy a „jó ízlés határa” nem egy meghatározható mérce. Végül egymás szavába vágva bizonygatták az igazukat a műsorban.

„Hajdú Péterrel nagyon jót lehet veszekedni. Az ember fontos témákról szenvedélyesen tud vitatkozni, márpedig ez számomra nagyon fontos.

Peti végig provokált, de ez abból fakad, hogy profi riporter, pontosan tudja, merre kell terelnie a beszélgetést.

Továbbra is vallom, jobb lenne a világ, ha az emberek ki tudnának lépni a komfortzónájukból, akár mások megítélésével kapcsolatban is. Az alapvető szabadságjogokhoz ugyanis hozzátartozik, hogy az embereket ne a viselkedésük, hanem mondjuk az eszük vagy bármilyen más értékük alapján ítéljük meg″ – fogalmazott a Blikknek Lakatos Márk a felvétel után, amely ma este 7 órától lesz látható.

(Borítókép: Hajdú Péter. Fotó: Velvet)