A királyi családból kivált tékozló hercegi pár viselkedését, valamint Harry herceg új könyvét is kifigurázták a South Park készítői egyik legújabb epizódjukban. A pár perelni készül.

Könyörtelenül kifigurázták Harry herceget és Meghan Markle-t a South Park új, The Worldwide Privacy Tour (Világkörüli Privát Turné) című részében. A pár Kanada hercege és hercegnéjeként tűnik fel az epizódban, amely arról szól, hogy elegük van abból, hogy a magánéletükben vájkálnak. Leghőbb vágyuk, hogy az emberek tiszteletben tartsák a privát szférájukat. Amikor a házaspár körbejárja South Parkot, a világos rózsaszín ruhát viselő női karakter – amelynek szettje kísértetiesen hasonlít egy Markle által 2018-as eseményen viselt ruhára – úgy szól:

„Ha ideköltöznénk, az emberek azt hinnék, tényleg komolyan gondoljuk, hogy normálisak akarunk lenni.”

Mindeközben a Harry hercegre igencsak hajazó, vörös hajú figura az új, Waaaagh című könyvét reklámozza, amely nyilvánvalóan a Sussex-i herceg nagy botrányt kavaró, Spare című memoárjára utal.

Noha az epizód a rajongók körében nagy sikert aratott, úgy tűnik, a hercegi pár közel sincs lenyűgözve, mi több, egy királyi szakértő  szerint ügyvédeket is bevonhatnak az ügybe. Szavait alátámasztja a hír, miszerint a pár jogi csapata már vizsgálja is a kérdéses epizódot – szúrta ki a Blikk.

„A volt királyi családokhoz közel álló források szerint úgy tűnik, hogy – mint sok mindennek Meghan és Harry esetében – ennek is lehetnek jogi következményei" – hívta fel a figyelmet Neil Sean királyi szakértő.

(Borítókép: Harry herceg és Meghan Markle. Fotó: Getty Images)