A hét első hírösszefoglalójában még: megvan a Sztárban Sztár első kiesője, mégsem házasodik tavasszal Hajdú Péter.
  • Megvan a Sztárban Sztár legújabb évadának első kiesője: a nézői szavazatok alapján Zdroba Patriknak kellett távoznia, a versenyt pedig Kamarás Iván folytathatta.
  • A műsorvezető és kedvese idén tavasszal terveztek összeházasodni, a Blikknek azonban a napokban úgy nyilatkoztak, alig van idejük a lagzi megszervezésére.

Tavasszal nem lesz esküvő. Azt beszéltük, hogy idén azért lesz nyáron, de lehet, hogy ősszel. Úgy száz főre terveztük

– árulta el Hajdú Péter, aki a megismerkedésükről is megosztott néhány információt. A Reggeli forgatásán találkoztak, ahová Hajdú vendégként érkezett, Láng pedig a kulisszák mögött dolgozott.

„Akkoriban mindketten kapcsolatban voltunk. Néztem, hogy tök jól néz ki ez a csaj! Aztán rákerestem Instagramon, ott a fotók elég bénák voltak, biztos az előző pasija készítette őket. Aztán az akkori barátnőmmel elmentünk a Budapest Parkba, és Eszti is ott volt az akkori barátjával. Pont itt volt akkor Haddaway, el is hívtam a koncertre, de annyira Esztire fókuszáltam, hogy ott is hagytam” – idézte fel a tévés.

  • A Borsnak sikerült kiderítenie, hogy Berki Mazsit nagyjából mekkora összegből vitte el nyaralni az új kedvese: a Maldív-szigeteki üdülőben, ahol pihentek éjszakánként közel 400 ezer forintos összeget kell fizetni. A szállodakomplexum 10 étteremmel, számtalan sportolási lehetőséggel, főzőtanfolyammal és egy tengerbiológiai központtal is várja a vendégeit. A lap szerint mivel két hete kint tartózkodnak a szigeten Zoltánnal, csupán a szállásuk 5 millió forintba kerülhet.

(Borítókép: Berki Mazsi Fotó: TV2)