A híresség régóta szeretne kisbabát, de egy nőgyógyászati betegség, az endometriózis ezt igencsak megnehezíti.

Vajnának volt már lombikja, illetve természetes úton is próbálkozott a gyermekáldással. Most az Instagramon őszintén elmesélte a követőinek, hogy min ment keresztül az utóbbi időszakban.

„Valószínűleg, ha tudtam volna fiatalon gyereket szülni, és nem 40 felett kapkodni, akkor minden más lett volna és egyszerűbb, de hát így hozta az élet. Ezért minden hölgynek azt tanácsolom, hogy 35 éves kora előtt fagyassza le a petesejtjeit biztonságképp, mert ki tudja, hogyan alakul a párkapcsolata, munkája, élete. Ha nekem is javasolta volna valaki, akkor valószínűleg nem itt lennék, és nem mennék keresztül ennyi küzdelmen, fájdalmon és lelki megterhelésen. De mi, nők igazi harcosok vagyunk!” – mesélte. Következő történetében megerősítette, hogy nemrég vetélése volt.

„Karácsony után, 7,5 hetesen elveszítettem a kisbabámat. Pedig természetesen sikerült. Annyira boldog voltam, nőtt a hasam és gyerekruhákat nézegettem. Valószínűleg egy »rossz« petesejt termékenyült meg (mivel 40 éves vagyok), és nagyon stresszes időszak áll mögöttem. A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalmakról” – vallott Vajna.

(24.hu)

(Borítókép: Vajna Tímea Fotó: Getty Images)