Mai hírösszefoglalónkban még: Molnár Tibi komoly egészségügyi problémával küzd, Tóth Andi és Marics Peti pedig nem bízza magát a Sztárban Sztár eddigi szépészeti szakembereire.
  • Molnár Tibi nemrég tudta meg, hogy komoly egészségügyi problémával küzd, amiért abba kell hagynia a beatbox-ot, azaz szájdobolást, ezért úgy döntött, hogy a Sztárban Sztár után egy időre leáll – írja a Bors.

„Izgulok, mert nagyjából két hete kiderült, hogy az évi háromszáz koncert miatt vagy izomrost szakadásom van a hasizmomban, vagy rekeszizom sérvem. Az orvos szerint a beatboxolást abba kellene hagynom. De remélem, hogy nem fog véget érni a pályafutásom (...) Azt tudom csinálni, hogy pihentetni kell a rekeszemet, ami az éneklés és sok egyéb zenei elfoglaltságom mellett nem annyira könnyű, de igyekszem. A beatbox-ot csinálom még ugye, amit most meg sem mutathatok, mert valójában az vágta haza a rekeszizmomat és a szívemet is. Sőt, főként a szívemet. Ezért az a terv a Sztárban Sztár után, hogy jön egy kényszerpihenő és a beatbox-ot pedig valószínűleg nyugdíjba kell küldenem és énekelni fogok inkább a jövőben” – mondta Molnár Tibi.

  • Tóth Andi és Marics Peti nem bízza magát a Sztárban Sztár eddigi szépészeti szakembereire, hanem saját csapattal dolgoznak – írja a Blikk.

„A Sztárban Sztár zsűrijét több évad óta hagyományosan Holdampf Linda stylist öltözteti, Tóth Andi és Marics Peti azonban szerette volna, hogy a megjelenésükért a műsorban Kiss Márk divattervező legyen a felelős, aki láthatóan összeöltöztette a párt, amely a ruhaválasztásnak köszönhetően kirítt a zsűriből, nem véletlenül” – árulta el egy bennfentes.

  • A Romantic együttes egykori énekese, Völgyi Zsuzsi egy fájdalmas váláson van túl. Két éve azonban rátalált a szerelem és 20 évvel fiatalabb párjával azóta is boldogok. Az énekesnő szerelme a szintén zenész Kökény Tamás, a Virtuózok 2016-os győztese.

„Lesznek még közös fotók, de nem akarunk együtt szerepelni, vagy nyilatkozni a magánéletünkről. Szeretnénk ezt a csodát magunknak megőrizni. Legyen annyi elég, hogy nagyon szeretjük egymást, nagy a boldogság” – osztotta meg a BlikkelVölgyi.

  • A Palikék Világa by Manna vendégei Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő voltak, ahol a feleség többek között férje sikeréről, és a párkapcsolatukról is vallott – írja a Blikk.

„A stabil párkapcsolatoknak az egyik alappillére, hogy felnézz a másikra. Legyen az bármi is, amit csinál, úgy tudj a másikra nézni, amikor hazajön, vagy mesél arról, amit csinál, hogy »azta, de jó lenne, ha én is tudnék ilyet«, vagy legalábbis motiválna. Ez az egyik titka a mi kapcsolatunknak, hogy nagyon motiváljuk egymást. Nyilván más-más területén az életnek, de onnan látszik, hogy mi jól működünk együtt, hogy sokkal jobbak vagyunk, mióta megismerkedtünk. Rengeteg eredményt értünk el, felsőbb szintre jutottunk el, mint amit terveztünk, elértünk egy csomó célt. Nem hátráltattuk egymást, hanem nyomjuk előre” – mondta Dóri, aki szerint férje sikerének a titka, az önbizalma.

(Borítókép: Völgyi Zsuzsi Fotó: TV2)