Élő adásban, a TV2 Mokka stúdiójában végeztek szépészeti beavatkozást Erdélyi Mónikán. A műsorvezető szemei köré szilikonkristályokból álló pengék segítségével juttattak be vitaminkoktélt.

Erdélyi Mónika saját bevallása szerint a természetesség híve, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy 50 fölött is tetszen magának a tükörben, így nem riad vissza a különböző kozmetikai beavatkozásoktól. Az egyetlen, amivel nem ért egyet, ha valaki túlzásba viszi a plasztikáztatást.

„Teljes mértékben híve vagyok a természetességnek és a plasztikának is. Ez tudom, hogy furcsán hangzik, de szerintem külön kell választani azokat a kezeléseket, amiket például én kapok, amik tényleg azt szolgálják, hogy szebbek legyünk” – fogalmazott Erdélyi, akin rögtön a stúdióban, élő adásban elvégeztek egy orvos esztétikai beavatkozást. 

Egy speciális szemkörnyék-revitalizáló kezelést kapott, aminek folytán szilikonkristályokból álló pengék segítségével juttattak be a bőre alá különböző aminosavakból, vitaminokból és ásványi anyagokból álló injekciót. 

(Borítókép: Ruff István. Fotó: TV2 Sajtószoba)