Mai hírösszefoglalónkban még: Schobert Norbi kifakadt, Charlie felpofozta Kovács Katit, Hódi Pamela a kislánya miatt nem nyilatkozott eddig.

Kovács Kati

Az énekesnő több mint 20 filmben és színházi darabban szerepelt, valamint több tucatnyi film betétdalát is ő énekli. Kedves emlék számára a Fejlövés című filmben az a jelenet, amikor Horváth Charlie felpofozta.

„Azt mondta a rendező, Bacsó Péter, hogy ha pofán vágod a Katit, de csak mímeled, akkor látszik, hogy nem adsz neki igazi pofont. De Charlie mondta, hogy nem akar megütni. Akkor Bacsó jól megitatta Charlie-t pálinkával, majd

Charlie odajött és akkora pofont lekevert, hogy beestem a kukoricásba. Hónapokig nem hallottam a fülemre

– elevenítette fel az emléket a művésznő.

Schobert Norbert

Nemrég robbant ki a botrány az óbudai Krúdy Gyula általános iskolában dolgozó pedagógiai asszisztensről, hogy azzal büszkélkedett, 39 évesen egy 15 éves fiúba szerelmes. A fitneszguru többgyermekes édesapaként igazán szívére veszi az ilyen és ehhez hasonló híreket.

Sebestyén Balázshoz csatlakozom, ha ő vasvillát állítana a hátába, akkor én kocsi után kötném és végighúznám az utcán a csávót

– fakadt ki az édesapa, aki szerint szigorítani kellene a törvényeken az ügy miatt.

„Nem az a lényeg, hogy a megrontó hetero vagy homoszexuális. Undorító a gondolat is, hogy egy tanár egy fiatalkorút megkörnyékezzen és megrontson. Politikamentesen maximálisan egyetértek Orbán Viktorral, aki azt mondta, a törvényeket meg kell szigorítani! Amerikában 21 év az alsó korhatár, támogatnám ennek a bevezetését, mert 20 éves korig minden fiatal egy gyerek, aki befolyásolható. Ha az én 17 éves fiamat egy 40 éves tanár zaklatná, nem állnék jót magamért. Azért tartom ezt annyira felháborítónak, mert mi, szülők, rábízzuk a pedagógusok felügyeletére a gyerekeinket!” –magyarázta a Borsnak Schobert.

Hódi Pamela

Az influenszerként is tevékenykedő üzletasszony hosszú idő óta most először beszélt arról, hogy élte meg a volt párja, néhai Berki Krisztián és Berki Mazsi médiaszerepléseit. Hódi 2017-ben költözött kislányával albérletbe és úgy érezte, akkor került igazán bele a nagybetűs életbe. Állítása szerint azzal, hogy a későbbiekben is minél kevesebbet nyilatkozott, a kislányát próbálta védeni.

„Soha nem a közvélemény vagy a követőim bántottak. Krisztiánnal ment a harc, másfél évig tartott a pereskedés. Utána a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak a négy fal között, mivel többször átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel.

A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyermekemet

fogalmazott Hódi, aki öt évvel ezelőtt ismerte meg jelenlegi férjét. Elmondása szerint remekül működik a kapcsolatuk, és örül, hogy talált végre egy normális embert, akivel igazi családi életet élhet.

Király Viktor

Kucsara Gáborék után úgy tűnik, egy újabb sztárpár tesz pontot a kapcsolatuk végére, ugyanis egyes források szerint Király Viktor felesége már el is költözött a közös otthonukból.

A Blikk informátora szerint a pár között nagy a feszültség és sokat vitatkoznak. Továbbá Király-Virág Anita már több hónapja elhagyta az otthonukat és magával vitte kisfiúkat, Kolent is. A lap azt is kiszúrta, hogy Király Linda egy ideje nem lájkolja a sógornője által megosztott bejegyzéseket, nem kommenttel és ki is követte őt.

„Egészen eltérően élik meg azt a helyzetet. Anita igyekszik kikapcsolódni, a barátaival szórakozni, amiről sokszor oszt meg fotókat, videókat az Instagram-sztorijában. Neki ez segít, abban, hogy ne folyton a házassági válsága miatt őrlődjön. Viktor más típus, ő egy érzékeny művész, aki nagyon a lelkére vesz mindent. Most sincs másként.

Maga alatt van, nagyon hiányzik neki a kisfia, nehezen viseli, hogy nincs mellette, hogy hétvégi apuka lett. A munkájába temetkezik, így próbálja túlélni ezt a fájdalmas időszakot.

 – mondta a neve elhallgatását kérő informátor.

(Borítókép: Király Viktor. Fotó: Velvet)