Mai hírösszefoglalónkban még: Kiszel Tünde lánya megtalálhatta az igazit, elvették Delhusa Gjontól az elsőszülött fiát, Gelencsér Timi ismét megműttette a melleit.

Vastag Csaba

Az énekes és mennyasszonya, Domján Evelin alig több mint egy éve ismerkedtek meg, de tavaly augusztusban, a lány 25. születésnapján Vastag már meg is kérte a nő kezét. Idén biztosan sor kerül az esküvőre, ugyanis az énekes elárulta: biztosabb, mint eddig valaha, hogy a megfelelő nő oldalán van. A Valentin-napot is kettesben töltötte a páros.

Fontos, hogy figyeljünk egymásra, hogy meghallgassuk egymást és amennyire lehet - még ha csak rövidebb időre is - ki tudjuk zárni a külvilágot és csak egymásra koncentrálni. Így tettünk a szerelmesek napján is

– árulta el az énekes.

Vastag azt is elmondta, hogy még egyetlen nő mellett sem érezte azt, hogy készen áll az apaságra. Az összesen 9 testvérrel büszkélkedhető Domján népes családja azonban nagyon megtetszett neki, olyannyira, hogy ő is családalapításon töri a fejét.

Hunyadi Donatella

Kiszel Tünde 21 éves lányának úgy tűnik, nemcsak a karrierje, de magánélete is sínen van. Hunyadi a modellkedés mellett jelenleg a Zeneakadémián tanul klasszikus zenét, párkapcsolatáról pedig a BEST magazinnak vallott.

„Édesanyám sosem szólt bele a párválasztásomba, csak felkészített, hogy legyek óvatos és körültekintő, mert a férfiak nem mindig tisztességes szándékkal közelednek a nők felé. Eddig szerencsére nem ütöttem meg a bokámat, mert nagyon ügyelek, hogy kivel ismerkedem, válogatós vagyok, és csak keveseket engedek közel magamhoz.

Úgy érzem, ezúttal megtaláltam azt a fiút, akiben feltétel nélkül bízhatok!

– mondta Hunyadi.

Delhusa Gjon

Az énekes mindig büszkén mesélt gyermekeiről, azonban elsőszülött fiáról, Philipről eddig sohasem beszélt. Gjon 22 éves volt, amikor szerelembe esett egy német modellel. Hamar összeköltöztek, nemsokára pedig megszületett közös fiuk. Kapcsolatuk nem sokkal később azonban zátonyra futott.

Úgy lett vége a kapcsolatunknak, hogy kidobott otthonról, és még a fiamtól is eltiltott, a bíróságon távoltartást kért ellenem

– árulta el Delhusa, aki tehetetlenségében nem tudott mást csinálni, minthogy hazajött Magyarországra.

Az első gondolatom az volt, hogy ellopom a gyereket

– vallotta be Delhusa, akinek 8 évet kellett várnia arra, hogy újból láthassa a fiát. Philip 18 éves korában összecsomagolt és eljött Magyarországra, onnantól kezdve együtt éltek édesapjával. Később kiderült, hogy a fiú már 15 éves kora óta titokban magyarul tanult, annak érdekében, hogy egyszer hazánkban élhessen.

Gelencsér Timi

A TV2 kezdő riportere bár fél a tűktől és a műtétektől, nemrég nyíltan felvállalta, hogy ismét megcsináltatta a melleit, mert szükségét érezte egy újabb beavatkozásnak. Gelencsér az élsport miatt határozott úgy, hogy kés alá fekszik, mert nem volt elégedett a mellméretével. Véleménye szerint aki megteheti és szeretné, mindenképpen éljen a plasztikáztatás lehetőségével, hiszen a kellő önbizalomnál szerinte nincs fontosabb.

Bár Gelencsér mostanra az otthonában lábadozhat, kényszerpihenőt rendeltek el neki. Jelenleg kizárólag a közösségi oldalain keresztül kommunikál a rajongóival, akiknek azt is elárulta, akar-e további plasztikai műtéteket a jövőben.

Nem. Ez az egy testrészem volt, amin szerettem volna korrigálni, mióta abbahagytam az élsportolást

– jegyezte meg a Blikknek.

Tóth Andi

Az énekesnő és szerelme, Marics Peti jelenleg a Sztárban Sztár zsűrijét erősíti. A fiatalok a műsor miatt akaratukon kívül is engednek némi betekintést a párkapcsolatukba. Zsűritársuk, Lékai-Kiss Ramóna az esküvőre is célozgatott nekik a legutóbbi adásban. A Story magazin tette közzé Tóth egy korábbi nyilatkozatát, amely szerint a 24 éves énekesnőt nem riasztaná el a házasság gondolata.

Nem rémisztene az sem, hogy fiatalon férjhez menjek, és családom legyen

– mondta korábban Tóth.

(Borítókép: Tóth Andi és Marics Peti. Fotó: Index/Papajcsik Péter)