Újabb lépésre szánta el magát a fitneszguru Rácz Gézával kapcsolatban.

Schobert Norbi időről időre megoszt egy-egy posztot pártfogoltjáról, Rácz Gézáról. A legutolsó bejegyzésben, amelyben Gézával kapcsolatosan írt, hogy a korábban 320 kilogrammot nyomó tinédzser már 180 kiló alá ment

Az ország akkor ismerte meg a rendkívüli túlsúllyal küzdő fiút, amikor Schobert Norbi pártfogásába fogadta és ország, világ előtt kijelentette: lefogyasztja Gézát. A fitneszguru évek óta segíti Gézát a fogyásban. Ez idő alatt arról is szóltak hírek, hogy összevesztek egymással, ám a jelek szerint az utóbbi időben ismét együtt dolgoznak Géza étrendjén és edzéstervén. 

A Norbi Update tulajdonosa szerint Géza jó úton halad és ígérete szerint az év végére a korábbi 320 kiló helyett egy 80 kilós fiatalember lesz belőle, hála neki.

„Két év, közel -150 kg! Több mint két Schobert Norbi, mert 72 kg vagyok. Nem folyamatos fogyás, de nem visszahízás! (...) Támogattam. Na és! Ez a 320 kilónál nehezebb tini már nem élne. Erre büszke vagyok. Nem erőltettem az edzést, mert még így is 1 Norbit kell fogynia. Meglesz.

Plasztika is meglesz. Az még -20 kg! A végén egy 80 kilós, sikeres fiatal lesz belőle! Ez év végére! Hajrá!”

– írta az Instagramon Schobert Norbi.

(Borítókép: Schobert Norbi. Fotó: Kallos Bea/MTI)