Hírösszefoglalónkban még: Szinetár Dóra könnyfakasztó üzenettel búcsúzott Dunai Tamástól, ezért tűnt el a képernyőről Kárpáti Rebeka.

Király Viktor

Hetek óta az a hír járja, hogy az énekes és felesége kapcsolata megromlott az utóbbi időben. A hullámvölgy tényét maga az énekes is elárulta, azonban a pár egyik ismerőse szerint Anita már el is költözött otthonról. A Bors szerint egy TV2-es műsor nagyban hozzájárult a kapcsolat megromlásához. Viktor és Anita akkor kezdett eltávolodni egymástól, amikor az énekes a testvérével, Király Lindával hetekre elutazott az Ázsia Expressz forgatására.

„Este egyedül lefeküdni, az nagyon rossz. Nagyon nehéz. Hat napot voltunk eddig távol egymástól, ez, hogy két hete nem találkozunk, rekord. Úgyhogy nagyon nehezen bírjuk, hiányzik nekünk, jó lenne, ha végre hazajönne” – mondta egy tavalyi interjúban Király Viktor felesége. Érdekesség, hogy az énekes Anita unszolására vállalta az Ázsia Expresszben való szereplést.

Majka

A rapper megismétli a tavalyi SWING-koncertet, ahol még Curtisszel robbantották fel a színpadot. Ám ezúttal egyedül is emlékezetes estét akar szerezni a rajongóinak – számolt be a Blikk. Curtis nemrég jelentette be, hogy Majkával való újabb szakítása után saját zenekart alapít, amellyel reményei szerint letarolják a magyar zenei piacot. Ehhez azonban korábbi társának, Majkának is lesz néhány szava, ugyanis az ózdi rapper megismétli SWING-koncertjét, méghozzá ezúttal a patinás MVM Dome-ban. Majoros már néhány részletet is megosztott a koncert speciális eszközeiről:

Március 25-én Majka SWING ráadás koncert Budapesten!! 13 fúvóssal, 10 táncossal, emeletes színpaddal érkezünk

– harangozta be a koncertet az előadó. 

Szinetár Dóra

Szerda délután, tragikus hirtelenséggel elhunyt Dunai Tamás Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. A 73 éves, korábbi kiváló színész 2022 óta a Halhatatlanok társulatának örökös tagja. Duna halálát megrökönyödve fogadta a teljes művészvilág, a Blikk összeszedte a legendától búcsúzó művészek üzeneteit. Szinetár Dóra kivételesen megható sorokkal búcsúzott sokak példaképétől:

 „Négy éve azért vettem fel a takarásból, ahogy Tamás énekel a Budapest Klezmer Banddel, mert annyira jó őt nézni. Hogy meglegyen a telefonomon. Azóta is gyakran visszanézem, mert azok közé az emberek közé tartozott, akit nagyon könnyű volt szeretni. Akit igazából csak szeretni lehetett. Akit ha láttam, elmosolyodtam. Pedig ríkatott meg nézőtéren ülve a színpadról például a Gettóban, vagy az Egy nyári éj mosolyában, vagy akár Tevjeként. De mert 'civilben' is annyi szeretet áradt belőle, olyan tisztaság, ami tényleg nagyon ritka. Biztos, hogy a kedvessége, az őszintesége itt marad mindannyiunkkal, velem mindenképp.

Sosem felejtem ezt a drága, szeretni való embert és csodás színészt! Gyönyörű utazást Édes Dunai Tamás”

– mondta elérzékenyülten a színésznő.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka éveken át szerepelt a tévé képernyőkön, az elmúlt időszakban azonban eléggé eltűnt a nagy nyilvánosság elől. Kárpáti 2013-ban nyerte el a Miss Universe Hungary szépségkirálynő címet majd 2014-től a Jóban Rosszban című sorozatban Révész Bori karakterét alakította a képernyőn. 2018-ban A Nagy Duett háttérműsorát vezette, majd a FEM Café műsorvezetője is volt. 2021-ben a Nyerő Párosban Frohner Ferenccel az oldalán versenyzett. A 28 éves modell a Nyerő Páros óta tudatosan tartja magát távol a képernyőtől:

„Azt éreztem, hogy telítődtem, mert az életem nagy része abból állt: hogy nézek ki, fotóznak, videóznak, mosolyogsz-e, hogyan kell megjelenni, megfelelni a külvilágnak, a folyamatos tartalomgyártás, fenntartani a követők érdeklődését.

Ebből elegem lett, megcsömörlöttem”

– mesélte az nlc.hu-nak Kárpáti. 

„Ha az ember rákeres a nevemre, akkor megtalálja a párkapcsolataimat, a magánéletem adott pontjait. Ebből tanulva, úgy éreztem, vissza kell vennem. Ez nem azt jelenti, hogy bármit titkolnék, csak most háttérbe húzódtam kicsit. Vannak az életemnek olyan részei, ahova már nem szeretnék beengedni kíváncsiskodó szemeket vagy negatív energiát”

– nyilatkozta a több százezer követővel rendelkező híresség, aki immár több mint egy éve boldog párkapcsolatban él.

„Velünk nincsen semmi újdonság, azóta is együtt vagyunk, boldogok vagyunk. Sokat utazgatunk, sok időt töltünk a természetben. Kiegyensúlyozottak vagyunk, összeköltöztünk, és hosszú távra tervezünk”

(Borítókép: Király Viktor és Virág Anita. Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty)