A színésznő a legtöbbeknek A világ nem elég vagy a Vad vágyak című filmből lehet ismerős.

Denise Richards neve mára majdhogynem feledésbe merült, ám a '90-es években valódi szexszimbólumként tündökölt a mozivásznakon. Játszott többek között az 1997-es Csillagközi invázió, a '98-as Vad vágyak és a '99-es Bond-film, A világ nem elég című alkotásban. Utóbbiban Pierce Brosnan mellett lépett színre, a két karakter között pedig egy forró viszony is kibontakozott a nézők legnagyobb örömére. Nevéhez köthető a filmtörténelem egyik legerotikusabb jelenete is, amelyet a Vad vágyakban forgatott Matt Dillonnal és a Sikoly-filmek sztárjával, Neve Campbellel – mutat rá a Player.hu.

Ahogy az erotikus jelenetek, úgy a pikáns fotózások sem álltak messze Richardstól, aki az idő előrehaladtával elesett a nagyobb szerepektől. Utolsó játékfilmje a 2015-ben bemutatott Édes sütnivaló volt, ám a szélesebb közönség számára ismert alkotások közül talán a Horrorra akadva 3. című filmben alakított nagyobbat utoljára 2003-ban. Innentől kezdve inkább tv-filmekben szerepelt, ahogy pedig múlt felette az idő, egyre kevésbé keresték őt a rendezők. Ezzel párhuzamosan a magánélete is lejtőre került, miután egybekelt a botrányhőssel, Charlie Sheennel. A Két pasi, meg egy kicsi korábbi sztárjától végül négy év házasság után vált el egy távoltartási végzés kíséretében.

Bár már nincs ott a fősodorban, Denise Richardsnak még így is hatalmas rajongótábora van, amelynek tagjait 2022 nyarán egy OnlyFans-oldallal is megörvendeztette. Bár akad néhány pikánsabb tartalma a platformon, ő sokakkal ellentétben leginkább arra használja azt, hogy bemutassa követőinek a mindennapjait, poton 13 dollárért, vagyis 4 ezer 685 forintért havonta.

(Borítókép: Denise Richards. Fotó: Shutterstock)