A sportolónő már korábban is elmondta, hogy nagy családot szeretne.

Hosszú Katinka nemcsak karrierje terén, de magánéletében is nagy mérföldköveket élt meg az utóbbi időben. Az olimpiai bajnok úszónő tavaly éttermet nyitott és bemutatták a róla szóló dokumentumfilmet, a nyár végén másodszor is megházasodott, edző-szerelmével, Gelencsér Mátéval mondták ki a boldogító igent.

Bár a hazai világbajnokság csalódása után a római Európai-bajnokságon váltóban növelte a 97-re felnőttvilágversenyen nyert érmei számát, mégis lehetséges, hogy most mást nem a sport lesz életében az első helyen.

Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni

–mondta el Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Bár a lap Hosszút nem érte el, de több jel is arra mutat, hogy a sportolónő valóban terhes. A közelmúltban a közösségi médiában alig jelentkezett, nem posztolt edzős képeket magáról. Továbbá korában határozottan kijelentette, hogy milyen tervei vannak a családalapítás terén.

Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, gyerekeket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára esetleg, szívesen megfizetem érte

–vallotta be korábban Hosszú.

(Borítókép: Hosszú Katinka. Fotó: Index/Papajcsik Péter)