Az énekes pert indított az ügyben, mivel átszámítva közel 360 millió forinttal rövidítették meg.

A Maroon 5 frontembere, Adam Levine közismerten rajong a csúcskategóriás luxusautókért. Még 2021 elején cserélte el az 1972-es és az 1968-as Ferrari 365-ösét, amelyek együttesen 950 ezer dollárt értek. A cserét azért vitte végbe az énekes, mert kinézett magának egy 1971-es Maserati Ghibli Spyder típusú autót, azonban hogy megvehesse azt, még további 100 ezer dollárért kellett a zsebébe nyúlnia.

Levine átszámítva körülbelül 360 millió forintot fizetett a limitált példányszámú luxusjárgányért.

Az üzletet egy Rick Cole nevű autókereskedővel kötötte, aki korábban olyan hírességeknek adott el autókat, mint Jay Leno vagy Frank Sinatra. Levine később megpróbálta értékesíteni a limitált szériás autót az Autosport Designsnak, amikor közölték vele, hogy az autókereskedő már eladott egy autót, amelynek ugyanaz volt a járműazonosító száma, mint annak, amelyet ő vásárolt.

A 43 éves popsztár pert indított Cole ellen, hiszen az utólagos vizsgálat és nyomozás kiderítette, hogy a jármű valóban nem eredeti. Az autókereskedő visszatartotta ezt az információt annak érdekében, hogy jelentős pénzt keressen az eladáson. Cole nem hajlandó visszafizetni az összeget Levine-nek és nem kommentálta az ellene felhozott vádakat sem.

(Borítókép: Adam Levine. Forrás: Getty Images)