Az eseten Sebestyén Balázs és Vadon Jani is meglepődött.

Rákóczi Feri a Balázsék című rádióműsorban beszélt arról, hogy vezetni tanítja a fiát egy forgalomtól elzárt magánterületen. Ez minden bizonnyal nem nyerte el az egyik hallgató tetszését, ugyanis valaki feljelentést tett a műsorvezető ellen.

Rákóczi egy újabb adásban árulta el, hogy nemrég beidézte őt a rendőrség közlekedésbiztonsági ügyben. 

Akkor itt az történt, hogy három napja elmondta, hogy vezetett a Somával. Valami magánterületen, sorompón belül, nem a közlekedésben!

Felnyomtak téged a rendőrségen, meghallgatva a megszólalást, azonnal feljelentettek, és a rendőrségnek hivatalból eljárást kell indítania. Majd, ha bemész, akkor dönthetnek belátásuk szerint, hogy ejnye Ferenc soha többé ne″ – magyarázta Sebestyén Balázs a műsorban.

Tizennégy évesen a volán mögött

Rákóczi Feri két gyermek büszke édesapja. Kislánya, Panka 2008-ban született, majd két évvel később jött a világra fia, Soma. A műsorvezető elmondása szerint a dupla munka ellenére mindig is élvezte az apaságot és korábban már arról is nyilatkozott, hogy harmadik babát is terveznek feleségével, Vajda Judithal.

Bár Soma még csak a 14. életévében jár, bátran gyakorol édesapjával a volán mögött. A magyar jogszabályok szerint, azonban 14 éves kortól csak a segédmotoros vagy a kismotor jogosítványt lehet letenni, a b kategóriás jogosítvány megszerzésére, csak 17 éves kortól van lehetőség.

(Borítókép: Rákóczi Feri. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)