Hírösszefoglalónkban még: Pumped Gabo berúgott a Gyertek át! című celebvetélkedő felvételén, Vavra Bencét pedig megviselte mentálisan a Sztárban Sztár.
  • A Hazatalálsz című sorozat tízéves gyerekszínésze elárulta, mire költi a szereplésért járó fizetését. Mátyássy Kála Cecília alakítja Emesét, Vitéz Tamás kislányát a TV2 sorozatában.

„A fizetésem az enyém, gyűjtöm. Néha szeretnék belőle ezt-azt venni, de anyáék azt mondják, majd ők megveszik, amire szükségem van” – mesélte a Blikknek, melyet a Story szemlézett

„Így van, mert az az ő keresete, az ő pénze – tette hozzá az édesapja, Mátyássy Bence. – Befektetjük neki, jó lesz majd, később, ha elindul a nagybetűs életbe.”

  • Megjelent Majka és mentoráltjának, Kaly Rolandnak első közös dala, a Pillangó. Mint a Bors írja, a nóta nem aratott osztatlan sikert a kommentelők és a rajongók körében.

„Eddig úgy érzékeltem, hogy valóban nagyon megosztó lett. Van, akinek iszonyatosan tetszett, (...) és van, akinek nem jött be. Majkától sem ezt szokták meg. (...) Bízom benne, hogy ehhez az új stílushoz fel tud majd nőni idővel a közönség” – nyilatkozta a bulvárlapnak Kaly Roland, aki egyáltalán nem érzi túl soknak a dalban az autotune effektet.

„Minden évben minimum 3x-4x is külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilán kezdetben 1 majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. ( Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!). Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív hazug személyiséget (sajnos). Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba. Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek... tudnék én mesélni, hozzá teszem az IGAZI okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, akkor arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék és remélem nem is kell, hogy erre sor kerüljön” – posztolta G.w.M.

  • Vavra Bencét megviselte mentálisan a Sztárban Sztár, erről pedig a Mokkában beszélt.

„Emlékszem, hogy amikor belebújtam egy-egy nehezebb karakterbe, akkor utána kvázi picit meg is „nyomott” lelkileg, mert ha az ember annyira belehelyezkedik egy olyan személyiségbe, ami egészen más mint maga, akkor az tud érdekes dolgokat okozni mentálisan” – vallotta be a Sztárban Sztár tavalyi évadának a győztese.

  • Pumped Gabo tavaly év végén a Gyertek át! című celebvetélkedő felvételén annyira berúgott, hogy inkább hazaküldték a műsor felvétele közben. Az esetről Lakatos Levente Youtube-csatornájának vendégeként mesélt, ahol elmondta, sajnálja a dolgot.

Azért voltam feszült, mert tudtam, hogy ott így el kell röhögcsélni, elhülyéskedsz a többiekkel. Aggódtam azon, hogy már nem tudom hozni ezt a karaktert, ezért inkább berúgtam

– mesélte, hozzátéve, hogy számára már inkább teher azt a karaktert hozni, amit a nyilvánosság elvár tőle.

(Borítókép: G.w.M Fotó: TV2)