Az Exatlon Hungary korábbi versenyzőjének nem olyan régen ért véget legutóbbi kapcsolata, azóta is a fiatal szingli nők életét éli. Bár élvezi a függetlenséget, ő is vágyna társra, ám a korosztályában nehezen talál partnert.

Pap Dorcit az Exatlon Hungary műsorában ismerhették meg a nézők, akiket mosolyával, talpraesettségével és kisportolt idomaival hamar levett a lábukról. A Kihívók csapatában küzdő lány a forgatások során ismerte meg török szerelmét, Yilmazt. A kapcsolatuk pár hónap alatt zátonyra futott, a fiatal nő szerint azért, mert nagyon különböztek egymástól. Pap ezt követően Esztergályos Patrikkal jött össze az Exatlon All Star előtt, majd együtt utaztak ki Dominikára, ahonnan a párbajtőröző hamar távozott. Egy év sem telt el, miután felvállalták szerelmüket, máris a szakításukról szóltak a pletykák. A sportoló végül a Dancing with the Stars műsorában beszélt őszintén az elválásukról.

„Vele volt az első olyan kapcsolatom, ahol megpróbáltuk a közös életet, és összeköltöztünk. Talán ezért is most ez az egyik legnagyobb csalódás, hogy nem sikerült, és nem jött össze˝ - nyilatkozta akkor szomorúan Pap Dorci.

A 21 éves nőt legutóbb a Mokkában látták vendégül, ahol büszkén ecsetelte, hogy szingliként is remekül érzi magát, pláne ilyen fiatalon. Elárulta, hogy rengeteg más tevékenységben is megtalálja a boldogságot, így nem feltétlen hiányzik mellőle egy pár. Mindemellett a párkeresés sem olyan egyszerű a számára.

Nagyon fiatal vagyok még és rengeteg mindent megéltem ehhez képest, hogy milyen fiatal vagyok. Ettől talpraesettebb és érettebb is lettem és az én korosztályomban ez nagyon ijesztő a fiúknak

– vélekedett Pap. A beszélgetés során az is kiderült, hogy az Exatlonista eddig sosem talált olyan párt magának, amilyet elképzelt volna maga mellé. Azt azonban tudja, hogy bárkit is sodor mellé az élet, rengeteg kompromisszumot kell majd kötnie a kapcsolat fenntartásához. 

(Borítókép: Pap Dorci. Fotó: TV2 Sajtószoba)