A Kossuth-díjas előadóművészt tavaly szeptemberben műtötték legutóbb, miután harmadjára is daganatot fedeztek fel a szervezetében. Nemrég megkapta a legfrissebb leleteit, az eredményeiről pedig a TV2 stábjának vallott.

Egy éven belül kétszer is legyőzte a rákot Bangó Margit, akinek összesen három műtéten kellett átesnie. A legutolsó operációt tavaly szeptemberben végezték rajta, két rosszindulatú daganat után ugyanis egy harmadik, ám akkor már jóindulatú elváltozást is el kellett távolítani a szervezetéből.

„A harmadik műtét már jól sikerült, pozitív lett az eredmény, mert a két első műtétnél rosszindulatú daganat volt, a harmadik szerencsés, jóindulatú volt hála a Jóistennek” – nyilatkozta akkor a Kossuth-díjas művésznő. Az utolsó operáció óta természetesen kontrollvizsgálaton is járt már, a legutóbbi ilyen vizitnek az eredményét pedig egy héttel ezelőtt kapta kézhez.

Mint kiderült, minden tesztje tökéletes lett.

Bangó Margit a TV2-nek úgy nyilatkozott, hogy a dédunokája szeretete és a hit segítette át őt a betegségen, amelyet a jó eredményei ellenére sem fog félvállról venni. Mint azt leszögezte: a kontrollvizsgálatokra továbbra is becsületesen eljár.

(Borítókép: Bangó Margit. Fotó: Kovács Anikó/MTI)