Mai hírösszefoglalónkban még: ezért hagyta ott Gaál Noémi az ATV műsorát, Berki Mazsit rendszeresen luxusutazásokkal lepi meg új párja, Tomán Szabina pedig az egzisztenciális válságáról vallott.

Gaál Noémi

Az időjós úgy döntött, távozik az ATV-től, Gaált a mai nap láthatjuk utoljára. A tévés nehéz időszakon van túl és úgy érzi, rá fér a pihenés, hiszen hosszú ideje már csak 4-5 órákat alszik, így munkája mellett nem tudott megfelelő mennyiségű időt fordítani párjára és szüleire sem.

„Novemberben veszítettem el imádott édesapámat, aki három évig küzdött súlyos betegséggel, én pedig végig mellettem voltam. Emellett vittem a vállalkozásomat, és a tévében is többet dolgoztam, mert a kolléganőmnek kisbabája született. Állandó rohanás volt az életem, semmi időm nem maradt a pihenésre. Lelkileg és fizikailag is mély fáradtság van rajtam″ – mesélte a Blikknek Gaál, aki régóta gondolkodott már azon, miként tudna leadni a kötöttségeiből.

„Amikor az embernek egy ennyire közeli hozzátartozója távozik, átértékeli az életét. Ráébred, hogy muszáj változtatnia, és máshová helyezni a fókuszt az életében, mert nem bírja már sokáig azt a feszített tempót, amit eddig diktált.

Az éveken át tartó napi 4-5 órás alvásoknak és a folyamatos stressznek lehetnek egészségügyileg is negatív hatásai, amit minimálisan én is érzek, és tervezek is felkeresni majd emiatt néhány orvost.

Berki Mazsi

Sok követője nézte ferde szemmel, hogy Berki Mazsira ilyen hamar rátalált a szerelem néhai férje Berki Krisztián hirtelen halála után. Egyesek azt furcsálták, hogy amíg az özvegy anyagi gondjaira hivatkozott, addig lesifotók készültek róla, hogy egy 75 millió forint értékű Mercedes típusú autóval járja a várost. Másoknak azt szúrt szemet, hogy új párja, Zoltán – aki egyben Berki Krisztián korábbi üzlettársa – rendszeresen viszi luxusutazásokra szerelmét.

Korábban Zanzibáron évezték a napsütést majd a Maldív-szigetekre tartva hívták fel magukra a figyelmet, amikor egyes beszámolók szerint a társaságuk férfi tagjai annyira berúgtak a gépen, hogy zavarták a többi utast. A trópusi szigeten az üzletembernek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, ugyanis közel 400 ezer forintba kerül ott egy éjszaka és ők másfél hétig élvezték a luxust. Nemrég pedig egy síparadicsomból posztolt az özvegy.

„Csak egy kérdés... 1 évvel ezelőtt nem lehettem boldog? Tudja valaki egyáltalán, mi az igazság? Vagy csak mindenki találgat? Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek.

Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom mit érzek

–idézte Berki Mazsi szavait a Bors.

Tomán Szabina

Az üzletasszony a Palikák Világa by Manna Három Igazság című műsorban mesélt arról, hogy élete legnagyobb vállalkozása az anyaság volt és hogy mennyire nehezen viselte, amikor közel egy évig nem volt saját keresete.

„Gyerekkorom óta hiába az anyukám kereste a pénzt, mindig arra fókuszáltam, hogy nekem legyen sajátom, ami az enyém. Ez nekem nagyon jó érzés a mai napig. Viszont ott volt egy közel egyéves időtartam, amikor nem kerestem, és ez nagyon frusztrált, nem tett boldoggá. Nem volt a másik oldalon semmilyen presszió, semmilyen nyomás, félre ne értsétek, de nekem nem esett jól. Egy idő után az önállóságom kezdett hiányozni.

Amikor megszületett a gyerek, tudtam, hogy mit akarok. Nem akartam, hogy más irányítson, hogy más tartson el, nem akartam, hogy más mondja meg nekem, mikor hol töltsem az időmet

–árulta el Tomán Szabina, aki a terhessége alatt 30 kilót hízott, majd a fogyása után megalapította máig sikeres üzletét.

Tóth Andi és Marics Peti

A pár még egy éve sincs együtt, de máris közös otthonban hajtják álomra a fejüket és egy új taggal bővült a családjuk, ugyanis nemrég beszereztek egy négylábú kiskedvencet. Tóth Andi szerint nincs mire várniuk és véleménye szerint jobb, ha minél előbb fény derül egy kapcsolatban arra, ha esetleg a két fél nem tud együtt élni.

Egyelőre azonban úgy tűnik, a páros igen boldog együtt és egy kisállat gondozásának felelősségével is boldogulnak. Bailey nevű kutyájuk sokszor tíz percet sem bír ki nélkülük.

Andinak nagy álma volt, hogy legyen egy rottweilere, és ez most megvalósult. Egyébként most is itt van a kocsiban, úgyhogy mindjárt megyünk is ki hozzá.

Nagyon hozzánk nőt, velünk is alszik, vagyis kicsit nehéz vele. Persze volt koncepciónk arra, hogy a helyén alszik, és nem jöhet az ágyba, aztán..." –mondta a Sztárban Sztár zsűritagja, Marics Peti.

@metropol.napilap #maricspeti #tóthandi i#nekedbelegyen #kulisszákmögött #énekes #celeb #szerelem #vicces #metropol #kutya #kedvenc #❤️ ♬ original sound - Metropol

(Borítókép: Marics Peti és Tóth Andi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)