Altatódallal zárult Rúzsa Magdi legutóbbi koncertje, amelyen a közönséggel együtt énekelve ringatták álomba az énekesnő hármasikreit.

Kétnapos Aréna-koncertet adott rajongóinak Rúzsa Magdi február 25-én. Az énekesnőnek 2022. február 1-én születtek meg a hármasikrei, így nem sokkal a picik első születésnapja után szántotta fel a színpadot teltházas koncertjével.

Magdi egy elképesztően szexi szerelésben lépett a közönség elé, alakja kifogástalan volt a szokatlan szabású, fekete, testre simuló ruhájában. 

Az énekesnő a második koncert kezdete előtt szakított egy kis időt arra is, hogy a TV2 stábjával beszélgessen a nagyszabású fellépésről, az anyaság örömeiről és nehézségeiről. Elárulta, hogy három gyermek édesanyjaként is maximalista maradt karrierjében, de rengeteget gondol munkája közben gyermekeire.

Mikor felcsendült a vasárnapi koncert során Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című dala, Rúzsa Magdi arra kérte a közönség tagjait, hogy énekeljék el vele együtt az altatót. Kérését hatalmas ováció fogadta, majd együtt dalolt több ezer ember:

Majd egy nap, ha a gyerekeim visszanézik ezt a felvételt, azt lássák, hogy milyen nagyon nagyon sokan altatjuk őket!

A koncerteken felcsendült Rúzsa Magdi legújabb dala is, amelyet egy év kihagyás után alkotott meg. Az énekesnő elárulta, egy kicsit tartott attól, hogy nem sikerül zenét írnia, de ahogy fogalmazott: 

„Egyszer csak mindig megérkeznek azok a dallamok, pár hete is érkezett egy, pedig három gyerek üvöltött éppen és három felé szaladtak és mindenki valahol leesik és valami történik...”

(Borítókép: Rúzsa Magdi. Fotó: Mohai Balázs/MTI)