Az esküvőt a menyasszony édesapja trágyának nevezte, a rossz szervezésért pedig kártérítést követel.

Brooklyn Beckham és ifjú felesége, Nicola Petz nem voltak elégedettek a milliárdos esküvőjük színvonalával, ezért perlik a szervezőjüket. Bár a nagy nap 3 millió fontba (azaz több mint 1,3 milliárd forintba) került, állítólag olyan kaotikusra sikeredett, hogy az egész család feszült volt az esemény alatt.

Az esküvőszervezők a Petz családot nevezték meg a lakodalom elrontójaként.

A konfliktus elmondásuk szerint abból indult, hogy a menyasszony nem szerette volna az anyósa, Victoria Beckham által tervezett ruháját viselni, így végül egy Valentino ruhában ment férjhez. Petz a vendéglistával sem volt elégedett, ami újabb veszekedést szült. Úgy tudni, hogy az örömanya indokolatlan költekezésekbe is kezdett, például 43 millió forintért kért fel sminkest és fodrászt a lányának.

Nelson Peltz a történtek után beperelte Nicole Braghin és Arianna Grijalba esküvőszervezőket, akiket másodikokként bíztak meg az esküvő tervezésével. A milliárdos sérelmezte, hogy a szervezők nem voltak hajlandóak visszaadni a 159 ezer dolláros foglalóját, miután kilenc napnyi közös munka után elbocsájtották őket.

A Page Six információi szerint a duó ellenkeresettel élt, melyben szerződésszegéssel vádolják a családot. Mint írják, Nicola Peltz édesanyja, Claudia nem volt őszinte a férjével a valódi költségekkel kapcsolatban, sőt, megpróbálta őket is rávenni, hogy segítsenek eltitkolni a hatalmas összegeket. A Mokkában is téma volt a botrányos lakodalom. Sarkadi Fanni PR-menedzser szerint a történet kapcsán a legnagyobb tanulság, hogy nem szabad hagyni, hogy mindenki beleszóljon abba, hogyan néz majd ki a nagy nap.

Azt látom eredendő problémának, hogy ha esküvőt szervezünk, az mindenképp a házasulandó párról kell hogy szóljon,

semmiképp sem az örömanyáról, a vendégekről vagy az apósról

– mondta a riportban Sarkadi Fanni. 

(Borítókép: Brooklyn Beckham és Nicola Petz Fotó: Amy Sussman/WireImage)