Mai hírösszefoglalónkban még: Wolf Kati ellenzi a retusálást az interneten, Szabó Ádám szerelmében nem hisznek a követői.

Wolf Kati

Bő tíz év után ismét saját dallal jelentkezik Wolf Kati, aki ezúttal a szövegírásból is kivette a részét. Az énekesnő fontosnak tartja az önazonosságot a zene és a közösségi média terén is, ezért közösségi oldalait maga kezeli. Mint kiderült, az X-Faktor korábbi versenyzője sosem retusálja a fotóit, mert azt szeretné, ha az igazi arcát ismernék meg az emberek.

„Nálam fontos szabály, hogy tényleg én teszem ki. Szerintem látszik, ha valaki mással csináltatja meg. Én is írom, hogy a szöveg is én legyek, az én mondandóm legyen. Fontos az őszinteség: ahogy a zenében vagy a koncerten, itt sincs megjátszás. Azt kapják belőlem, ami tényleg vagyok, akkor is, ha csak egy fél mondat vagy egy hashtag.

A képeket nem szoktam agyonretusálni, és nem hirdetek olyat, amit nem szeretek, nem gondolok jónak. Legyen önazonos a dal, a koncert és a social média tartalom is”

– mondta a Feminának az énekesnő.

Wolf szeret jelen lenni a közösségi médiában, de sokkal fontosabbnak tartja a személyes kapcsolatokat. A koncerteken gyakran kéri meg a közönséget, hogy miután elég felvételt készítettek, tegyék el a telefont és élvezzék anélkül a pillanatot. Lányait is arra nevelte, hogy amikor együtt ebédelnek, akkor ne használják az okoseszközt.

„Nagyon, mert fontosnak tartom, hogy meglegyen a kontroll, ugyanis nagyon könnyű rászokni. Bizonyos szempontból mindannyian, mi is és a gyerekeink is függők vagyunk, ezért fontos, hogy kikapcsoljuk magunkat ebből a körből.

Mi a lányokkal például az étkezőasztalhoz nem hozzuk az okostelefont, és csak egymással beszélgetünk”

– fejtette ki Wolf.

Szabó Ádám

A Sztárban Sztár hetedik szériájának győztese tavaly decemberben kérte meg kedvese, Jennifer kezét, és azóta is dúl köztük a szerelem. Követői közül azonban többen úgy vélik, túl korán került sor a lánykérésre.

„Nekem ez mindig olyan erőltetett. Ha tényleg ennyire nagy a szerelem, akkor tartsátok meg magatoknak. Sokkal hitelesebb, mint amit csináltok. A nő mindenhol pózol, kinyomja a fenekét. Nekem borzasztó mű. És még mielőtt bárki megszólna, nem vagyok féltékeny, ez csak egy vélemény, amit látok a képeken” – fejtette ki véleményét az egyik kommentelő. Szabót azonban nem érdeklik a rosszakarók. Nemrég Párizsban járt szerelmével, ahol felelevenítették a Susi és Tekergő szerelmes, spagettis jelenetét.

R. Kárpáti Péter

A Barátok közt egykori sztárja, R. Kárpáti Péter eljegyezte kedvesét, Ilonát. A pár ma már távol lakik a belváros nyüzsgő zajától: Őrbottyánban élnek két cicájukkal, ahol rendszeresen meglátogatják őket barátaik és a színész gyermekei is.

Imádunk a kis vidéki házikónkban élni. Régóta erre vágytunk, és még a Covid előtt sikerült is beköltöznünk.

Közösen ápoljuk a kertet, és gyakran fogadunk vendégeket, akiknek főzök valami finomat a bográcsban vagy a grillen, jó borokat iszunk, nagyokat beszélgetünk és jakuzzizunk. A gyermekeim, Rebeka és Andriska is gyakran jönnek a párjaikkal, a sok munka és pörgés után itt tudnak lenyugodni és feltöltődni, hogy aztán újult erővel folytathassák Budapesten a dolgaikat. Ez a hely mindenki számára a nyugalom szigete″ – mesélte a Blikknek R. Kárpáti.

A színészt már 2018-ban foglalkoztatta a házasságkötés gondolata, akkoriban a Mokkában mesélt arról, hogy mennyire boldog 18 évvel fiatalabb párja mellett. 

Kárpátinak akad bőven elfoglaltsága is. Az utóbbi időben nem vállalt színházi szerepeket és szinkronmunkákat sem, ugyanis szenvedélyének, az írásnak hódol inkább. De a könyvírás mellett jelenleg több emlékműsort állít össze II. Rákóczi Ferenc, Wass Albert és Petőfi Sándor tiszteletére. Továbbá rendszeres szervezője különböző gasztrofesztiváloknak. A rendezvényeken zsűrizni is szokott.

Nagyon jó volt sokat szerepelni, napi szinten a köztudatban lenni, de úgy érzem, mindent megéltem már, amit lehet, és át kell adnom a terepet a fiataloknak, mert rengeteg ifjú tehetség van hazánkban.

Én amellett, hogy hosszú éveken át az ország legsikeresebb napi sorozatában szerepelhettem, 20-30 éves korom között jó néhány színházi főszerepet eljátszhattam, emellett rengeteget szinkronizálhattam is. Nincs hiányérzetem. Olykor azért feltűnök így is egy-egy játékfilmben vagy tévés műsorban, de ez nekem bőven elég″ – tette hozzá.

(Borítókép: Kárpáti Rebeka és Kárpáti Péter. Fotó: Velvet)