Aki ma este 19:45-kor a TV2-re kapcsol, garantáltan jót fog szórakozni azon, mekkorát koppan a Szerencsekerék házigazdája, Kasza Tibor.

Mint azt a tévénézők megszokhatták, a TV2 töretlen népszerűségnek örvendő vetélkedője rengeteg nevetést, izgalmas feladványt és nagyon sok drámát is tartogat. A műsorban mindig két civil versenyző és egy híresség teszi próbára tudását, na meg szerencséjét, a ma este képernyőre kerülő adás azonban több szempontból is eltér a többitől. 

Bár a műsorvezetőtől, Kasza Tibitől ezúttal is végig záporoznak a poénok a játék során, a tévés rögtön az elején kellemetlen helyzetben találja magát. A mostani sztárvendég, Jellinek Tina érkezése ugyanis Kasza legcikisebb televíziós pillanatához vezet:

amikor a Drága családom című reality szereplője belép a stúdióba, annyira zavarba jön, hogy elfelejti köszönteni a műsorvezetőt, az pedig hiába várja tárt karokkal őt.

Emilio felesége lazán elsétál, Kasza pedig jót poénkodik a kínos szituáción.

„Én éltem már át néhány kellemetlen szituációt az életemben, de ez eddig a csúcs!” – vágta rá nevetve a műsorvezető, akihez Tina azonnal odarohant bocsánatot kérni. Még egyetlen játékosnak sem volt hasonló belépője a műsor kezdete óta. 

Kasza biztosan nem feledkezik meg a dologról, hiszen mint mondta:

Életemben ilyet nem égtem még tévében!

Minthogy Jellinek Tina maga sem égett még ekkorát, biztosan ő sem feledi el ezt a forgatást.

Imádják a nézők

A TV2 népszerű vetélkedője megújult formában tavaly tért vissza a képernyőre Kasza Tibor vezetésével, és immár két évada a nézők kedvence. A műsor harmadik évadának epizódjai szokott módon mindenkinek felhőtlen kikapcsolódást ígérnek.

(Borítókép: Kasza Tibor. Fotó: TV2)