Mai hírösszefoglalónkban még: Molnár Anikó elárulta, hogy ismerkedne-e az OnlyFansen, hamburgerezőben dolgozik Gesztesi Károly fia.

„Szerintem nem fogja megnehezíteni az ismerkedést, hogy pikáns tartalmú fotók is fellelhetők rólam az interneten, hisz aki meg akar engem ismerni, az ezzel együtt fog elfogadni, aki pedig ítélkezik felettem, annál már amúgy is rég kivertem a biztosítékot a korábbi, férfi magazinos képeimmel. Még néhány meztelen fotó szerintem már nem oszt, nem szoroz!” – nyilatkozta a lapnak.

  • Hamburgerezőben dolgozik Gesztesi Károly fia. A 22 éves Gesztesi Márkóról egy olvasóriporter mesélt a Blikknek.

„Mintha az elhunyt színészlegenda állt volna előttünk, csak fiatalabb korában. Márkó szorgalmasan dolgozott, mi majdnem egy órát voltunk az étteremben, addig meg sem állt. Ő adta ki az elkészült ételeket” – nyilatkozta a lapnak.

  • Összeveszett Osváth Zsolt és Jeszenszky Zsolt a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek este elérhető adás felvételén. Mint a Blikk írja, parázs vita alakult ki közöttük a melegházasságról a két vendég között.
  • Senkiben nem bízhat Lagzi Lajcsi, még a saját stábtagjaiban sem. A trombitás dühöng, mert szerinte ártalmas (fél)információk szivárogtak ki róla a sajtóban – írta meg a Blikk

„Minden erőmmel az igazam bizonyításán vagyok, de nagyon nehéz úgy küzdenem, hogy onnan érkeznek elvtelen támadások, ahonnan nem is várnám. Amikor a nyomozás eredményeként megtudtam, hogy egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom, lelkileg padlóra kerültem. Biztos vagyok benne, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy kórházba kerültem.”

  • Győrfi Pált megihlette a Wednesday sorozatból ismert tánc, így a TikTok-oldalára elkészítette a saját verzióját az újraélesztés helyes technikája alapján.
@gyorfipalofficial Félelem helyett cselekedj! Te is lehetsz Hős! 😇 #handsonlycpr #wednesday #életmentés #tanuldmeg ♬ eredeti hang - Győrfi Pál
  • Kulcsár Edina és G.w.M., azaz Varga Márk szombaton házasodtak össze. Az egykori szépségkirálynő felvette férje nevét, így mostantól Varga Edina néven mutatkozik be. Erre a Nemzeti Cégtár adataiból derült fény – szúrta ki a Blikk.

(Borítókép: Metzker Viktória Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)