Próbatételek, a luxusbörtönben való összezártság konfliktusai és érzelemittas pillanatai után VV Kriszti bizonyult a nézők által legkedveltebb játékosnak, aki így 36 millió forinttal lett gazdagabb.

Rendkívüli hangulat uralkodott a stúdióban a vasárnap este VV11 Fináléjában, amikor Puskás Peti és Schumacher Vanda egyszerre kiáltotta ki a nyertes nevét. VV Kriszti 20 százalék különbséggel diadalmaskodott VV Melina felett és lett boldog tulajdonosa a mesés 36 millió forintos fődíjnak.

Több, mint 3 hónapos folyamatos próbatétel vezetett ezidáig, mely tarkítva volt számtalan feladattal és megdöbbentő fordulatokkal, amelyek a személyes kapcsolatokat és a játék kimenetelét alakították. A fiatal lány korábban ezt mondta arra a kérdésre, hogy mire költené a főnyereményt: „Konkrétan, amire költeném, az a saját magamba fektetett energia és azok a tanulások vagy tanulmányi folyamatok, amikből én az életemnek a hátralévő részében meg fogok tudni élni és olyan feladatokat végezni, ami engem éltet, amit én szeretek csinálni, és amit szeretek az embereknek átadni, és ők is szeretik, amit én csinálok. Szóval mindenki jól jár, és boldog az egész világ.”

(Borítókép: VV Kriszti Fotó: RTLII)