Majoros Péter, azaz Majka legújabb műsorának, a Zsákbamacskának egy játékosa másodpercek alatt megoldotta az egyik legbonyolultabb feladványt, ezzel jócskán megrövidítve a csatornát és meghökkentve a műsorvezetőket.

Macskanő, Fáraó, Matróz és még sok-sok jelmezes szerencsevadász száll versenybe március 13-tól a TV2 legújabb game-showjában, a Zsákbamacskában. Ahogy az eredeti angol formátum címe is mondja: Let’s make a deal, azaz kössünk üzletet. A műsorban Majka és Pápai Joci folyton alkudozni fog a játékosokkal, akik vagy elfogadják a házigazdák ajánlatát, vagy kockáztatnak és az ismeretlen nyereményt választják.

A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik.

A műsor sajtóeseményén Majka bővebben beszélt az új show érdekességeiről és annak hangulatáról a TV2 kameráinak. Mint az kiderül, meglehetősen humorosra sikeredtek a forgatások, ám egy alkalommal Majka képére is ráfagyott a mosoly, mondhatni sokkot kapott.

„Van egy olyan játékunk, amit hónapokig terveztünk és lepróbáltuk ezerszer. Csak azért, hogy az esélyszámítások meglegyenek, egy nagy tárgynyereménynél játszottuk mindig ezt a játékot. Azt gondoltuk, hogy ez még így is nagyon nehéz lesz, és jött egy játékos, és 3 másodperc alatt megoldotta és elvitt tőlünk egy olyan nyereményt, hogy így álltunk a stúdióban és mondtuk, hogy ez nem történhet meg” – vallotta meg Majka, aki mindettől függetlenül nagyon élvezte a kéthetes forgatást.

Azért szeretem ezt a műsort, mert totális szerencsejáték és én is egy gambler csávó vagyok.

(Borítókép: Majoros Péter. Fotó: TV2)