Kylie Minogue-nak öltözve adott elő a Sztárban Sztár legutóbbi epizódjában Kiss Ernő Zsolt, akit a produkciót követően egy különös mérőeszközzel rohamozott meg a műsor online riportere, Nagy Réka.

Javában dübörög a Sztárban Sztár kilencedik évada. A versenyzők között Kiss Ernő Zsolt is hétről-hétre színpadra lép, hogy hihetetlen átalakulásaival elkápráztassa a nézőket. A színész elsőként Hugh Jackman bőrébe bújva mutatta meg elképesztő énekhangját, majd a következő adásban igazi jampi macsóként, azaz Szikora Róbertként szerenádozott Marinának. 

Legutóbb az ausztrál popcsillag, Kylie Minogue testébe átszellemülve, szexi szőkeként énekelt és táncolt a kamerák előtt. Bár a nézőket sikerült elkápráztatnia az előadásával, a zsűri szerint Kiss produkciója hagyott némi kívánnivalót maga után.

Szereplését követően a színész Nagy Rékának mesélt a felkészüléséről, amelynek során kislánya és felesége is adott neki néhány jó tanácsot. „Mindig told ki amid van, azt mutasd! Cici az ki, hátra a vállakat és tessék büszkén létezni a színpadon!” – hangzott az intelem. Miután alaposan kibeszélték a színész felkészülési technikáit az élő előadásokra, Nagy Réka egy szokatlan kérdéssel fordult Kiss felé:

Én szeretnék nálad megmérni valamit!

– szólt a pikáns mondat a riporternő szájából a kisportolt testű Kiss Ernő Zsolthoz. Mint kiderült, Nagy az előadó stressz-szintjét szerette volna megmérni egy különleges marokerősség mérővel. Minél nagyobb ugyanis a szorítás, annál felspanoltabb helyzetben lehet az előadó.

A nyomás során Kiss Ernő Zsolt 63.3-as erősséget ért el, szemben a férfiaknál tapasztalható átlagos, 45-ös erősséggel.

(Borítókép: Kiss Ernő Zsolt. Fotó: Németh Kata/Index)