A hét első hírösszefoglalójában még: Tóth Andi frizurát váltott, Eke Angéla jótékonysági vásárt szervez, Valkusz Milán magába roskadt a produkciója után.

Kovács Lázár

A sztárséf súlyos konyhai balesetett szenvedett, ugyanis véletlenül levágta hüvelykujja egy részét miközben főzött. Kovács épp a mexikói gasztro-világbajnokságra készült a csapatával.

Megcsúszott a penge, méghozzá nem is kicsit. Levágtam a hüvelykujjam egy részét, de itt még nem álltam meg, a kézfejembe is továbbszaladt, ahol kötőszöveteket és izmokat is átmetszett

Meg kellett operálni, és jelenleg gipszben van. Ha lekerül róla, még elég hosszú folyamat lesz, mire újra úgy tudom majd használni, mint korábban. Jó néhány gyógytornára lesz szükségem. Addig pedig meg kell elégednem az egy kézzel is elkészíthető ételekkel.”

–idézte a séf szavait a Blikk.

Tóth Andi

Az énekesnőt minden héten egyre merészebb szettekben láthatjuk a Sztárban Sztár zsűriszékében. Tóth a tegnapi adásban egy sokat mutató fekete bodyban tűnt fel és ezúttal a frizurája terén is új külsőt kapott.

Eke Angéla

Eke Angéla rendszeresen jótékonykodik és ezúttal ezt egy jótékonysági vásár keretein belül teszi. A bevétel egésze a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát Alapítvány javára megy, ugyanis a négylábúak kifejezetten közel állnak Eke szívéhez. Pontosan egy évvel ezelőtt kellett örökre elbúcsúznia saját kiskutyájától, Bambitól.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy idén minden eddiginél több ismert tervező és híresség csatlakozik hozzánk egy-egy felajánlással, ami a jótékony vonal mellett a hazai tervezők munkásságát is támogatja és népszerűsíti.

Kifejezetten fontosnak tartottam, hogy a nagy nevek mellett kisebb, feltörekvő brandek is helyet kaphassanak. Emellett saját ruhatáram darabjai is új gazdára találnak majd.

mondta Eke, utalva arra, hogy olyan ismert személyek is csatlakoznak a vásárhoz, mint Epres Panni, Borbély Alexandra, Lábas Viki, Trokán Nóra és Debreczeni Zita.

Valkusz Milán

A Sztárban Sztár harmadik élő showja során Valkusz Milán egy gyermekkori kedvencét elevenítette meg a színpadon, ugyanis az énekes Chuck Berry Johnny B. Goode című dalával készült, amely a Vissza a jövőbe című film betétdalaként csendült fel.

A zsűriből nemcsak zenésztársa, Marics Peti és Tóth Andi szurkoltak neki, de a nézőtérről támogatta őt édesanyja és szerelme, Petra is. Azonban Valkusz nem volt elégedett a teljesítményével, elmondandása alapján a próbákon sokkal jobban sikerült az előadás. A zsűritől 40 pontot kapott, majd az énekes magába roskadva vonult le a színpadról.

Papp Gergő

A műsorvezetőnek fél évvel ezelőtt ért vége a kapcsolata, amely igazán megviselte őt. A Nemek Igenje című műsor egy hónappal ezelőtti adásában mesélt arról, hogy magányosnak érzi magát, de egy titokzatos hölgy, aki húsz évvel fiatalabb a műsorvezetőnél, teljesen elrabolta a szívét.

„Látok benne valamit, ami az összes eddig számomra fontos nőben benne volt. Ahogyan beszél, ahogy nyilatkozik, amilyen a hangja... Egyvalakiben megláttam azt, ami mindenkiben fontos volt. Ez egyelőre kiforratlan, egy jópofa tisztelet és plátói rajongás, amit óvatosan kifejezésre juttattam. Imádom, hogy van, aki miatt szeretek felkelni”

–árulta el akkor Papp Gergő, aki azóta a Blikknek árult el néhány új információt a fejleményekről.

„A műsort egy hónapja vettük fel, azóta változtak a dolgok. A hölgy, akiről beszéltem, a művészvilágban ismert ember. Nagyon sokat beszélünk, közös programokat szervezünk, jól érezzük magunkat egymás társaságában.

De úgy érzem, hogy jelenleg az ő érzelmei nem egyeznek az én érzéseimmel. Jelenleg csak kötetlenül jól érezzük magunkat egymás társaságában.

–mondta Papp.

(Borítókép: Papp Gergő. Fotó: RTL sajtóklub)