Mai hírösszefoglalónkban még: Marics Peti Tóth Andi miatt nem hagyta ki a Sztárban Sztárt, Eszenyi Enikő először szólalt meg a balesete után, Király Viktort leváltották, Lilu 20 évesen úgy érezte, hogy 40 után nem lesz miért élnie.

Marics Peti

Az énekes egy ideje új szerepkörben próbálja ki magát, hiszen a Sztárban Sztár zsűriszékében ülve értékeli a látott produkciókat. Marics igyekszik az énekesi karrierjét sem elhanyagolni, de az előző adás előtt súlyosan lebetegedett és a szombati fellépését le is kellett mondania.

„Pénteken dőltem ágynak. Aznap és szombaton is egész nap feküdtem, tényleg csak a mosdóba mentem ki. Szedtem sorban a fájdalom- és a lázcsillapítókat, légzési nehézségeim voltak, arra is használtam asztma spray-t. Lázas voltam, fájt mindenem, nagyon erősen köhögtem, alig kaptam levegőt. Nem vagyok az a típus, aki nagyon rinyál, kétségbeesik, ha beteg, de ez tényleg nagyon durva volt″ –mesélte a Blikknek Marics, akit szerelme, Tóth Andi ápolt. Nélküle nem valószínű, hogy az énekes felgyógyult volna a vasárnap esti show-ra.

Andi természetesen aggódott értem, és velem együtt ő is azon volt, hogy összeszedjem magam a show-ra. Tényleg mindenben számíthatok rá

– mesélte Marics, aki a műsor után sietősen távozott, mert érezte, hogy újra megy fel a láza és minél hamarabb le akart pihenni.

Eszenyi Enikő

Napok óta most először adott hírt magáról Eszenyi Enikő, aki nemrég súlyos színpadi balesetet szenvedett. A színésznő megcsúszott a Játékszínben a Csodálatos vagy, Júlia! című darab próbája közben és eltörött a csuklója. A Vígszínház egykori igazgatóját azonban ez sem tántorította el attól, hogy szorgalmasan folytassa a próbákat.

Féloldalas vagyok. Nehéz így, hogy félkezes vagyok, de más problémát nem okoz egyébként, csak még egy kicsit fáj, de majd jobb lesz

– idézte Eszenyi szavait a Blikk.

Király Viktor

Szombaton, március 11-én veszi kezdetét A Dal 2023 című műsor első válogatója. A zsűriben ismerős arcokat köszönthetnek majd a nézők, ugyanis ismét Mező Misi, Wolf Kati, Ferenczi György és Egri Péter keresik a közönséggel együtt az év dalát.

A házigazdák terén azonban történt némi változás, hiszen a korábbi évadban Rókusfalvy Lili oldalán Király Viktor vezette a műsort. Az énekes akkor nagyon izgatottan várta az új szerepkört és szorgalmasan készült a feladatra.

„A műsorvezető-társamtól, Rókusfalvy Lilitől rengeteg támogatást kapok. Járok beszédtechnika-tanárhoz is, és a feleségem, Anita is tud egy kicsit segíteni. Ő a Hatoslottó-sorsolás műsorvezetője, így több rutinja van nálam. Segít és támogat, holnap egy picit gyakorolni is fogunk” –mondta akkor az énekes, azonban az új válogató során már Fodor Imre veszi át tőle a stafétabotot.

Lilu

A műsorvezető az utóbbi időben kifejezetten nagy hangot adott a szépségipar iránti szenvedélyének és saját YouTube-csatornát is indított a témában. Lilu szerint ugyanakkor a korunkat semmilyen kozmetikummal nem tudjuk meghazudtolni és az önámítás, tagadás és szélsőséges orvosi beavatkozások helyett inkább el kellene ezt fogadnunk.

Húszévesen arra gondoltam, hogy negyvenévesen már nem lesz értelme élni, arról már nem is érdemes beszélni, teljesen felesleges.

Aztán harmincöt évesen arra gondoltam, na jó, nem is olyan rossz, negyvenévesen pedig arra, hogy Jennifer Lopez is elmúlt már ötven és elég jól néz ki. Jane Fonda 82 éves, de bármikor cserélnék vele. Heidi Klum, Gwen Stefani, kik ezek az űrlények? És nyilván csomó mindent csinálnak magukkal. Én minden podcastot, bőrgyógyászt meghallgatok, mindenki elmondja, hogy a kozmetika nagyon jó, hámlasztanak, szálaznak, csinálják a Morpheus-kezelést, használják a botoxot. Ami viszont biztos, hogy otthon mindegyikük nagyon komoly bőrápolási rutint tart, mert ez mindennek az alapja. Az egészen biztos, hogy JLo nem fekszik le sminkben, de még az ablakhoz sem megy közel fényvédő nélkül” –osztotta meg gondolatait az olvasókkal a GLAMOUR Women of the Year Az év vállalkozója jelöltje.

Zalatnay Sarolta és G.w.M

A 75 éves énekesnő a Szerencsekerék című műsorban mesélt arról, hogy mennyire imponál neki G.w.M népszerűsége és szívesen megragadná az alkalmat, hogy együtt dolgozzák fel Zalatnay egy régi slágerét.

Korábban az énekesnő DR BRS-szel dolgozott együtt, akivel a Hosszú forró nyár című dal feldolgozását készítették el. A sláger már 2 millió felletti letöltésnél jár. Ezen felbuzdulva döntött úgy Zalatnay, hogy a többi dalával is érdemes lenne ismét foglalkozni.

„A Hal a tortánban én főztem, mint utolsó, és ebben a körben együtt főztünk a G.w.M-mel, aki – hallom – nagyon népszerű, sőt mindent megnyert. És azt mondta nekem: >>na, mit szólnál ahhoz, hogy a következőre mi együtt megcsinálnánk az Apácát?<< (Nem vagyok én apáca című sláger – a szerk.)” – mesélte az énekesnő.

(Borítókép: Zalatnay Sarolta. Fotó: MTI)