Az énekesnő hosszú hónapok óta érzi a leépülését, ezért úgy döntött, hogy végleg felhagy az énekléssel. A híresség egy Instagram-videóban kendőzetlenül beszélt az érzéseiről.

Tóth Andi bejelentése mindenkit meglepett, a kommentszekciót elárasztották az együttérző üzenetek.

„Nem lesz egy vidám beszélgetés a mostani. Drámai döntés ez számomra, és nagyon nehéz erről beszélnem” – kezdte az énekesnő, majd így folyatta.

„A lényeg az, hogy abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez nem hangzik olyan nagy dolognak, de számomra az. Aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy a zene volt számomra az egyetlen mentsvár, megrögzötten igyekeztem csinálni és bizonyítani. Azt hittem nem lesz baj ameddig zenélek és énekelek. (...) Azt hiszitek, hogy aki megnyer egy tehetségkutatót, onnantól kezdve gondtalan és gazdag lesz az élete, de ez nincs így. A tehetségkutató után sokáig hontalan voltam, egy barátnőmnél húztam meg magam. Újra kellett építeni magam” – mondta többek között az előadóművész, majd elárulta azt is, hogy nagyon fájt neki a mellőzöttség.

„Nagyon sajnáltam, hogy semmi sem szól a zenéről, hanem csak az alakommal, a származásommal, vagy a párkapcsolataimmal vannak elfoglalva. Elfogadtam, hogy ide nem leszek elég jó, és feladtam, hogy elérjek bármit is” – tette hozzá. 

Tavaly év végén eltűnt egy időre a nyilvánosság elől, mert besokallt. Észrevette, hogy az éneklés már nem boldogítja, hanem nagyon sokat elvesz belőle. 

„Úgy voltam vele, hogy inkább pusztulok bele a húszas éveimbe, mint hogy leéljek egy életet zene nélkül. (...) Az év végén átgondoltam a dolgokat, és úgy voltam vele, hogy azért még fiatal vagyok. Akkor így az volt bennem, hogy igazából én még soha nem voltam boldog. Soha. Mindig csak menekültem, mindig nagyon gőzerővel próbáltam boldog lenni. Mindig úgy voltam vele, hogy akkor leszek boldog, ha zenélek. Belefeccöltem ebbe rengeteg évet, igazából idáig mindent. És úgy voltam vele, ha ez nem tesz boldoggá, akkor mi a f*szért csinálom? Ha másokat sem teszek ezzel boldoggá, akkor minek csinálom?” – mondta az énekesnő. 

(ACNews/24.hu)

(Borítókép: Tóth Andi Fotó: TV2)