Terhessége miatt ideiglenesen felhagyott a színészkedéssel Békefi Viktória. A művésznő pocakja mostanra akkorára nőtt, hogy megakadályozza őt a szerepei hiteles megformálásában.

Békefi Viki és párja, Feng Ya Ou januárban árulták el a nagyvilágnak, miszerint hamarosan szülői örömök elé néznek. A pár már azt is tudja, hogy egy kislánnyal bővül a családjuk, a Mokkában pedig újabb részleteket árultak el arról, hogyan készülnek a nagy napra. Békefi például már a színészkedéssel is felhagyott.

„Kicsit indokolatlan lenne már 19 éves kislányt játszani, aki éppen a szerelme után rohangál, vagy egy olyan lányt, aki éppen a szerelmet keresi” – árulta el a színésznő, aki egészen a terhessége 25. hetéig játszott, többek között olyan darabokban, mint a Vuk. Az énekes-táncos előadások azonban már egyre nehezebben mentek neki

Szuflával is bírnia kell az embernek, a rekeszizmom egy kicsit feljebb csúszott a kelleténél

– mondta nevetve. A beszélgetés végén a születendő kisbabájuk névadásáról is elárult néhány izgalmas információt az énekesnő, valamint azt is megosztotta, hogy párja Ya Ou hogyan készül a kicsi érkezésére. 

(Borítókép: Békefi Viktória. Fotó: Karip Tímea/Index)