A hét utolsó hírösszefoglalójában még: rég nem látott felvétel került elő G.w.M-ről, Bereczki Zoltán visszaadta színházi szerepeit, Kökény Dani erre költötte 10 millió forintos nyereményét.

Bereczki Zoltán

A színész könnyeivel küszködve árulta el, hogy visszaadta színházi szerepeit a Centrál Színházban és csak a saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik, de napközben főállású apuka.

„Nem az érdekel a színházból, ami huszonévvel ezelőtt. Akkor azt akartam, hogy engem szeressenek, de ma már az érdekel, hogy elmeséljek egy olyan történetet, ami szerintem igaz, elmond valami konklúziót. (...)

A lányom tizenkilenc hónapos, most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon.

– mondta Bereczki Rónai Egonnak az ATV Húzós című műsorának felvételén, amelyet péntek este lehet megtekinteni a televízió YouTube-csatornáján. 

G.w.M

Rég nem látott videó került nyilvánosságra a G.w.M-ről, számolt be a Blikk. A népszerű rapper a felvételen csupán serdülő fiúként ad interjút. Varga Márk azonban egészen kisgyermekkora óta arról álmodott, hogy felnőttként a zenélésből fog megélni és ez össze is jött neki.

Iskolába járok, de szeretünk zenélni, szinte ez az életünk, benne van a vérünkben a zene. Toljuk egymást előre, ahol csak tudjuk

–mondja a videóban Varga, aki akkor még nem is sejtette, hogy a jövőben mekkora figyelem övezi majd a lépéseit.

@kocsisernest Gyerekként így kezdte a Magyar rapzene királya G.w.M. #gwmmusic_official #gwmmusic #gwmmusicproduction #gwm_rajongo0 ♬ eredeti hang - kocsisernest

Kökény Dani

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy a Sztárban Sztár leszek harmadik évadának győztese Kökény Dani lett, aki idén februárban vehette át a nyereményt. A fiatal tehetség családja régóta anyagi gondokkal küzd és a versen ideje alatt is Kökény egy átmeneti szálláson élt nagyszüleivel. Így a fiú számára nem is volt kérdés, hogy nyereménye egy részével családján szeretne segíteni, amit már meg is tett. 

A családom hosszú távú lakhatását szeretném megoldani, ami már folyamatban van, de még nem szeretnék róla részletesen beszélni.

Fontos, hogy támogatni tudjam őket és mindennap gondoskodjam róluk. Emellett nagy célom volt, hogy ha majd egyszer megtehetem, vegyek egy stúdiószettet, amivel itthon is tudok stúdiózgatni és dalokat írni. Ez a vágyam most megvalósult” –árulta el az énekes, akinek már nyárra is vannak felkérései, így ha minden jól megy hamarosan nemcsak a nyereményből, de saját keresetéből is meg tud majd élni. 

Reviczky Gábor

A színész már hosszú ideje prosztatarákkal küzd, aminek egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. Szerencsére úgy tűnik, sikerült időben elvégezni a műtétet és nem alakult ki áttét. Reviczky a rendszeres szűrővizsgálat elvégzésére buzdít minden férfit, ugyanis mint utólag kiderült, évek óta jelen lehetett már nála a betegség.

„Egy jótékonysági vadászaton vettem részt még tavaly decemberben, ahol a bevételből gyermekkórházak számára vásárolnak lélegeztetőgépet. Itt feltűnt a nagyon gyakori vizelési inger, ami annyira gyakori volt, hogy hazafelé minden pihenőnél és benzinkútnál meg kellett állnom. Szerencsére hamar dr. Gáti Zsolthoz kerültem, aki megvizsgált, majd tíz helyen végzett biopsziát a prosztatámon, s sajnos mindegyik tartalmazott rákos sejtet.

Meg is műtött, és kiderült, hogy noha a betegség agresszív fajtájáról van szó, az operációt követő CT- és MRI-vizsgálatok szerint nincs áttét a szervezetemben.

mondta a színész, aki még további vizsgálatokra vár, de azt vallja, hogy a siker érdekében csakis pozitívan lehet hozzáállni egy ilyen küzdelemhez. Ám a kemoterápiát nem hajlandó bevállalni, ugyanis itthon még nincs lehetőség célzott kezelésre.

„Hiszek a gyógyulásban, mert tudom, hogy csak így sikerülhet, és úgy tűnik, nagyon jó úton haladok. Azt vallom, ha az ember nem pozitív, semmilyen kezelés nem lesz sikeres.

De a legfontosabb, hogy minden férfi társamnak üzenem: járjanak ellenőrzésre, mert ha idejében felismerik a betegséget, jó esély van a felépülésre.

–vallja Reviczky.

(Borítókép: Reviczky Gábor. Fotó: MTI/Cseke Csilla)