Lissák Laura, Vavra Bence és Sztrik Martin azért utaztak Sevillába, hogy átéljék milyen az, amikor az embert elkapja a fociláz. A táncosnő arról is beszámolt, hogyan udvaroltak neki a világsztár labdarúgók.

A spanyol LaLiga a világ egyik legnívósabb labdarúgó bajnoksága, ahol a legnagyobb sztárokkal is találkozhatnak a nézők. A liga minden évben lehetőséget biztosít arra, hogy a bajnokságot közvetítő országok küldötteket delegáljanak hozzájuk és vendégül is látja őket. Idén erre a nagy kalandra a Dancing with the Stars legutóbbi évadának egyik párosára esett a TV2 választása, akiket a csatorna online csapatából Sztrik Martin kísért el. A delegáltak többek között a Real Betis stadionjába is betekintést kaptak egy szervezett túrán. 

A spanyol út tapasztalatairól Lissák Laura és Sztrik Martin mesélt a TV2 Mokka című műsorában. A táncosnő elmondta, hogy a hazai bulvárlapok egyből azt latolgatták, vajon egy párt alkotnak-e Vavra Bencével, mivel az őket elszállásoló hotelben félreértés történt és közös szobát kaptak. A problémát természetesen azonnal orvosolták, és bár Vavrával továbbra sem alkotnak egy párt, Sztrik Martin elárulta, hogy a La Liga világsztárjai közül többen is bepróbálkoztak Lissáknál.

Igazából a sztorijaimat lájkolták

– vallotta be Lissák, akinek többek között a portugál válogatott sztárja, William Carvalho is udvarolt a social térben.

(Borítókép: Vavra Bence és Lissák Laura. Fotó: TV2)