Jövő hétfőn indul a Zsákbamacska című vetélkedő a TV2-n. A jó hangulatról a két műsorvezető, Majka és Pápai Joci gondkoskodik majd, utóbbi a műsor egy pontján teljesen elragadtatja magát.

Megújult formában tér vissza 2023-ban a Zsákbamacska című vetélkedő a TV2 képernyőjére. Majka és Pápai Joci már alig várja, hogy kockáztatásra ösztönözze a fergeteges jelmezekbe bújt játékosokat. 

„A műsorban Majka és Pápai Joci folytonos alkudozásban lesz a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. A Zsákbamacskában közel 60 féle játékot próbálhatnak ki a szereplők. Lesz ezek között memóriajáték, 21-ezés, kockázás, íme a legnépszerűbbek: Nekem ez kínai, Tiszta kaszinó, Itt a cica, hol a cica, Fogd a kulcsot és fuss!, Malacod van?, Bankcsapda" – áll a csatorna sajtóközleményében.

Pápai Jocit társműsorvezetőként láthatjuk majd Majka mellett a képernyőn. A műsor készítői szabad kezet adtak az énekesnek, így teljes mértékben kibontakozhatott új szerepében.

˝Nagyon figyeltek arra a műsor szerkesztői és gyártói, hogy engem ne kelljen kalitkába zárni, ne kelljen nekem kötelező köröket futni. Én nagyon szabadon mozoghattam ebben a műsorban˝ – árulta el Pápai, 

aki egy alkalommal kalapáccsal ver majd szét egy malacperselyt, amelynek darabjai szanaszét hullanak a stúdióban. 

A jó hír azoknak, akik már nagyon várják az új műsort, hogy vasárnap már betekintést nyerhetnek a nagyszerű game-showba, ugyanis egy Zsákbamacska különkiadást adnak le a Sztárban Sztárban, a műsor sztárjaival!

(Borítókép: Pápai Joci. Fotó: Papajcsik Péter/Index)