A rapper karrierje terén sem alakult minden jól az utóbbi időben.

Közel három évtized után ismét visszatér a képernyőre, immár megújult formában a Zsákbamacska című műsor. A műsorvezetők egy korábban ebben a szerepkörben együtt még nem látott páros, Majka és Pápai Joci lesznek.

A műsor során a két házigazda folytonos alkudozásban lesz a játékosokkal, akik vagy elfogadják az ajánlatukat, vagy az ismeretlen nyereményt választják. A Zsákbamacskában közel 60 féle játékot próbálhatnak majd ki a játékosok, annak reményében, hogy hazavihetik a nyereményt.

A csatorna már az esti adás kezdete előtt megmutatott néhány kiemelkedő pillanatot az első adásból. Az egyik felvételen Majka és Pápai arról beszélget egy játékossal, hogy vajon érdemes-e nőként titokzatosnak maradni egy párkapcsolatban. A népszerű rapper láthatóan felháborodott a halottakon, ugyanis elmesélte, hogy felesége, Majoros Hajnalka nem egyszer vágta a fejéhez egy-egy veszekedés alkalmával, hogy még mindig nem ismeri őt igazán.

Hú, de kivagyok ettől, mikor a Hajnival veszekszünk és ezt mondja nekem: nem is ismersz! Hát hogy a ***-ba ne ismernélek, amikor 14 éve veled élek

–fakadt ki a rapper.

Karrierje terén is vannak problémák

Bár műsorvezetőként is igen sikeres, Majka a zenélést sem veszi félvállról: nemrég jelent meg Pillangó című dala, amelyben egy feltörekvő eladóval dolgozik együtt. Kaly Rolandot a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában ismerhették meg a nézők.

A sokoldalú tehetség szerint sok mindenben hasonlítanak Majkával. Állítása szerint mindkettőjükben ott az a bizonyos csibészség, ezenkívül szókimondók és hasonló a lelkiviláguk. Közös daluk fogadtatása ugyanakkor igen megosztó lett, ugyanis a hallgatók egy része kritizálta, hogy túlságosan sok autotune-t használtak, így egyes szövegrészek nehezen érthetőek.

(Borítókép: Majka és Majoros Hajnalka. Fotó: Velvet)