Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai hírességek.
  • Schobert Norbit azzal vádolják, hogy a bejegyzésben, amelyben felköszöntötte kisebbik fiát, Zalánt, valójában csak feleségét, Rubint Rékát és önmagát fényezte. A születésnapi köszöntőhöz Schobert egy babafotót is csatolt Zalánról. Azt, hogy milyen felütése lett a szövegnek, mindenki maga döntse el.

„>>A lényeg hogy Anyukád 2 héttel a szülés után már csinos volt.<< Gratulálok! Igazi bunkó vagy."

„Zalánt köszöntöd vagy nem? -ismét nem a gyermeketek születésnapja a fontos.”

„Nyelvtanilag nulla, önfényezés ötös” – olvasható néhány komment. 

  • Lékai-Kiss Ramóna a TV2 Sztárban Sztár című műsorában leutánozta Magdi anyus ikonikus esését. A műsorvezetőnőnek az adta az ihletet, hogy sokak szerint az estére csináltatott frizurája Fodor Zsóka legendás karakterét idézte.
  • Lady Szomjas a Cosmopolitan magazinban szerepelt, a cikkben pedig hosszú idő után bemutatta titkos barátnőjét. Az influenszer az Instagram-oldalán is megosztotta a címlapot, amelyen együtt láthatjuk Erikával. 
  • Januárban már beszámoltunk róla, hogy hamarosan láthatjuk és hallhatjuk Marics Peti és ByeAlex közös dalát. Az X-Faktor mentora az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy ezen a héten debütál a nóta.
  • Hamarosan érkezik az IstenEst következő évada. Ezt maga Istenes Bence jelentette be Frohner Ferenc és Kovácsovics Fruzsina társaságában. 

(Borítókép: Schobert Norbi és Rubint Réka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)